Nagyon hosszú és vastag a pénisze. Nagyon fog fájni nekem? Tizenéves/L
Valami elérhetőséget dobhatnál erről a pedofil senkiháziról. Jó lenne tüzelőnek. ;) Oké, hogy ez már jogilag nem pedofília, de, hogy az a fószer pedofil az is tuti. Ha van egy kis eszed, akkor hagyni fogod a p1cs4b4.
Ellenkező esetben:
- Nincs eszed,
- Embertelen kínok,
- Nagy mennyiségű vérveszteség,
- Elvérzés,
- Temetés,
- VÉRPAZARLÁS!
Szerelmes vagy?
Ha nem nedvesedsz be kellő képpen akkor fájni fog. Egy 50 éves pasi akinek nincs családja, barátnője és egy nála 30 évvel fiatalabb giimnazista lánynál próbálkozik valószínüleg nem azzal fog törődni, hogy neked fáj-e vagy nem. Főleg ha nem szeret, csak szexre kellesz neki, és nem csinálta már egy jó ideje nővel mert a saját korosztályából nem kellett senkinek. Gondolkodj el, kérlek... saját érdekedben:(
szerintem ha annyira kívánjátok egymást, akkor is várj egy kicsit, mert még "nőni" fog a puncid és így a lyuk is benne és akkor később kevésbé fog fájni. Most még csak az ujjaiddal játszadozz a bejáratnál... :p érted, ugye?
de ne a barátod előtt, mert az "emberkínzás". Ha ő is szeret, akkor megérti, h főleg 18 de 24 éves korodig még változik a tested. Neki se volt mindig olyan hatalmas... szóval én tuti valami hozzám közelebb állóval akarnám elveszteni a szüzességem (másodjára is), mert az ő teste is annyira fejlett kb mint az enyém. Persze az is igaz, h ezek a srácok meg szellemileg nem százasok... :p
fél évet legalább várj, de akkor se dől össze a világ, ha kivárjátok a 18at :)
"Gondolkodj el, kérlek... saját érdekedben:("
Teljesen igaza van, ha egy hónapig nem csináljuk a barátommal, néha ő is tök durva tud lenni, persze mindig bocsánatot kér, de "nem tud uralkodni magán, annyira kíván"
az elsőnél nagyon fontos, h az elejétől a végéig "megőrizze a hidegvérét" 100%-ig Rád kell h figyeljen... és hidd el ez nehéz, sokszor én se tudok a barátomra koncentrálni, mert annyira ki akarok elégülni... és a fiúknak kicsit nehezebb fájdalmat okozni, hidd el egy szűznek nagyon könnyű, maga a hártya elszakadása szörnyen fájdalmas, pláne, ha nem figyel a partner eléggé...
Vannak gyerekei, és a feleségétől is csak most fog elválni. (már külön élnek)
Amúgy tartók tőle, hogy nagyon fog fájni. Mert nem csak a hímtagja óriási, de hozzám képest mindene. A kezei, az egész teste, + én még elég alcsony is vagyok hozzá képest, izmos, széles láb, kar.. szóval értitek.. nagy hozzám alapból. Amúgy nagyon kívánom őt, elég ha csak egyszer végig mér, már teljesen nedves leszek.. És ilyet ddig senkinél sem éreztem. De nem tudom, hogy kívánni fogom-e majd akkor is mikor már ott tartunk (meg amúgyis nagyon izgulós vagyok)
Karácsonyra meg majd meglep egy jó kis tripper-aids-szifilisz kombóval:D vagy azzal hogy terhes leszel:D
De remélem sírni fogsz de úgy mint egy újszülött és akárhogy kéred nem hagyja abba....:D
Holnap meg benntlesz az újságba megerőszakoltak egy 16éves lányt x megyében
Néhányan annyira bunkón és gyerekesen viselkednek, meg rossz dolgokat kívánnak. Szidjátok ezt a lányt, akiről semmit se tudtok, durván kiosztjátok így ismeretlenül. Az ilyen átkozódó hozzászólások azok nem felháborítóak ugyanúgy? (pl. előző) Na mind1.
Én se értek egyet, h. vki összejöjjön nála 30-al idősebb pasival, de hát az ő élete.
Ha sokat pettingeltek előtte, vársz egy kicsit, szerintem nem fog annyira fájni, feltéve, ha szereted és bízol benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!