Nagyon hosszú és vastag a pénisze. Nagyon fog fájni nekem? Tizenéves/L
Figyelt kérdés
+ még egy kérdés: a korkülönbség is számít, vagy ugyanolyan érzés minden korosztállyal?2010. nov. 26. 19:28
1/53 A kérdező kommentje:
Mert amúgy eszméletlenül kívánjuk egymást, és szerintem figyelmes is lesz. Előre is köszi a normális válaszokat!
2010. nov. 26. 19:29
2/53 anonim válasza:
hány éves vagy...? ez is gontos szerintem...
3/53 A kérdező kommentje:
Biztos? Szerinted más érzés?
2010. nov. 26. 19:31
4/53 anonim válasza:
Legyen hosszú előjáték, hogy benedvesedj kellően....
De ha nagyon fáj akkor inkább szólj neki...és ha fáj akkor mindig csináljátok egy kicsit először csak pár percig majd rá pár napra mindig kicsivel több ideig...
De ha fiatalka vagy és elég szűk akkor tényleg legyél nedves, és csak fokozatosan..
5/53 A kérdező kommentje:
Csak az a baj az elején a pár perccel, hogy gondolom ő ennyitől nem fog elmenni.. Akkor fejezzem be neki majd máshogyan?
2010. nov. 26. 19:34
6/53 anonim válasza:
Igen, mert egy 20 éves pénisze egy 15 évesbe igen, nagy!
7/53 A kérdező kommentje:
Nem éppen 20, annál "kicsit" idősebb, de azért én is.
2010. nov. 26. 19:36
8/53 anonim válasza:
19:35-ös amit írtál gondolom viccnek szántad... :)
Ámde igen, ha fájdalmas számodra akkor fejezd be neki máshogy ha normális faszi akkor meg fogja érteni.
Idővel ha soxor vagytok együtt bele fogsz úgymond rázódni.
10/53 anonim válasza:
Nem fog fájni, ha figyelmes, és el tudsz lazulni. Sok előjátékot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!