Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek elmondjam a...

Szerintetek elmondjam a szüleimnek? Vagy akkor rossz tesó lennék?

Figyelt kérdés

szombaton történt.Reggel korában keltem fel (későn kelő vok).És a húgom szobája ott van az én szobám mellett és résnyire nyitva volt az ajtó ....beakartam csukni hogy ne keltsem fel...és rajtakaptam h a barátját szo.pja és meztelenül vannak mind a 2-en. Nem láttak meg ezért gyorsan elmentem otthonról...(szüleim nem voltak otthon mert dolgoztak).Szerintetek elmondjam a szüleimnek v ne?

a tesóm márciusba lesz 15

barátja:19

köszi előre is:tanácstalan tesó

2010. nov. 15. 22:08
1 2 3
 21/24 crystal90 ***** válasza:
szerintem mar megdugta
2010. nov. 16. 21:14
 22/24 anonim ***** válasza:

Ne mond el szüleidnek.te hány éves vagy?

Am szólj majd hogy mi lett,kiváncsi vaygok,hogyan döntesz:)

2010. nov. 30. 21:01
 23/24 anonim válasza:
szerintem (tudom már irták) de ebböl tényleg útszélesség lesz.... szerintem a szüleidnek ne szólj mert akkor egy életre megutálhat mondjuk nemis tudom... próbálj vele beszélni de akkoris annál jobban akarja majd ha olyat mondasz ... ha te elmúltál 19akkor a helyedben csináltam volna egy ilyen dzseki csenes ajtóberúgást és stb... :D de ilyenről beszélni nagyon nehéz és eléggé kínos is minden irányban... FŐLEG szülőkkel...
2010. dec. 12. 20:02
 24/24 anonim válasza:
wáááá én a helyedben, fogtam volna egy ooriási szendvicset, benyitottam volna "mit sem sejtve", szétejtettem volna a szendvicset és elkiabáltam volna magam hogy mi a f@x?!!?!?? és megvártam volna h arra mit lép :D
2011. máj. 3. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!