Szerintetek elmondjam a szüleimnek? Vagy akkor rossz tesó lennék?
szombaton történt.Reggel korában keltem fel (későn kelő vok).És a húgom szobája ott van az én szobám mellett és résnyire nyitva volt az ajtó ....beakartam csukni hogy ne keltsem fel...és rajtakaptam h a barátját szo.pja és meztelenül vannak mind a 2-en. Nem láttak meg ezért gyorsan elmentem otthonról...(szüleim nem voltak otthon mert dolgoztak).Szerintetek elmondjam a szüleimnek v ne?
a tesóm márciusba lesz 15
barátja:19
köszi előre is:tanácstalan tesó
elmondom a taktikát...
elmondod szüleidnek, de egy olyan kéréssel, hogy ne mondják el tesódnak...
aztán, szüleid mondjuk puhatolózhatnak tesónál, hogy milyen komoly a kapcsolatuk, stb...
Itt most a kérdés, hogy a szüleid hogy fogadnák ezt az egészet? Ha nagy balhé lenne belőle.
Akkor inkább te beszélj a húgoddal, veled azért közvetlenebb tud lenni ebben a témában, mint a szüleitekkel.
Inkább a tesóddal beszélj szerintem is. Bár ennyi idősen nem nagyon hallgat senkire az ember... Bár lehet, hogy a húgod más tészta, nem tudom, nem ismerem :)
Amúgy hogy lehet olyan buta, h nyitva hagyja az ajtót ilyenkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!