Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek elmondjam a...

Szerintetek elmondjam a szüleimnek? Vagy akkor rossz tesó lennék?

Figyelt kérdés

szombaton történt.Reggel korában keltem fel (későn kelő vok).És a húgom szobája ott van az én szobám mellett és résnyire nyitva volt az ajtó ....beakartam csukni hogy ne keltsem fel...és rajtakaptam h a barátját szo.pja és meztelenül vannak mind a 2-en. Nem láttak meg ezért gyorsan elmentem otthonról...(szüleim nem voltak otthon mert dolgoztak).Szerintetek elmondjam a szüleimnek v ne?

a tesóm márciusba lesz 15

barátja:19

köszi előre is:tanácstalan tesó

2010. nov. 15. 22:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Gondolom ha a szüleid hagyják, hogy egy ennyi idős fiúval járjon a testvéred, akkor avval is tisztában vannak, hogy nem legóznak, amikor kettesben lehetnek. Mit érnél el vele, ha szólnál? Neked is kínos lenne, a tesódéknak is, a szüleidnek meg még inkább. Ráadásul a tesód is rohadt mérges lenne rád. Ha annyira félted, akkor inkább világosítsd fel a helyes védekezésről. Márt nem nagyon tehetsz. Ha le akar majd feküdni a barátjával, azt úgyis megteszi. Nem kell nekik a te engedélyed. De azért szép, hogy így aggódsz érte.
2010. nov. 15. 22:48
 12/24 anonim ***** válasza:
a 19 éves gyerek is elég gáz lehet, h kicsikkel kezd :S
2010. nov. 15. 22:50
 13/24 anonim ***** válasza:
49%
utolsó: ne tudd meg, milyen álomvilágban élnek a szülők... van egy csaj, 15 éves, már rég khúrt több emberrel is, és most örülnek, hogy egy érett, 18 évessel van, mert az legalább tud felelősségteljesen gondolkodni, és nem használja ki a lányt - mellesleg mindig khúrnak. csak szépen a srác beadja a komoly fhaszit. kb. azt hiszik a szülei a csajnak hogy egymás kezét fogják, meg szájrapuszi... tiszta betegek, igazából az ilyen szülőt rúgnám, az ostobasága miatt...
2010. nov. 15. 22:51
 14/24 anonim ***** válasza:

Inkább beszélj vele Te.

Mondjuk ne arról próbáld meggyőzni, hogy még fiatal hozzá, mert annál inkább akarja.

Inkább világosítsd fel, nehogy aztán hozzád rohanjon, hogy gyereket vár és nem mer szólni anyucinak....

2010. nov. 15. 22:56
 15/24 anonim ***** válasza:
Ebből a tesóból is ordas ribi lesz, annyi szent.
2010. nov. 16. 00:34
 16/24 anonim ***** válasza:

14 évesen pipázgatja a majdnem 20 éveseket? add már meg az msn-jét...

amúgy te hány éves vagy? én a csávót húztam volna ki a szobából a nyakánál fogva,azt úgy darabokra vertem volna hogy 2 lábon nem ment volna onnan sehová

2010. nov. 16. 07:03
 17/24 anonim ***** válasza:
56%
Ne mondd el. Semmi közöd a testvéred ilyen jellegű dolgaihoz.
2010. nov. 16. 08:29
 18/24 anonim válasza:
rád nem fog hallgatni, mert ő oooolyan szerelmes, mint a 15 évesek lenni szoktak. szülőknek szólj. a későbbiekben csak hálás lehet neked a húgod.
2010. nov. 16. 14:45
 19/24 anonim válasza:
Vedd fel videókamerával legközelebb és pakold ki a redtube-ra, szeretném én is látni :D
2010. nov. 16. 14:55
 20/24 anonim ***** válasza:
ne redtube, excsajok... csak gyengélkedik. :(
2010. nov. 16. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!