Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyon gáz ha buliba vesztem...

Nagyon gáz ha buliba vesztem el a szüzességem? (lent)

Figyelt kérdés
bulikba sokan akarnának velem már...csak még szűz vagyok,és nem engedek nekik jóformán semmit:S és nem akarom hogy ez így maradjon.;) szal,nagyon gáz lenne? mivel a srác csak megb*szni akar,akkor durva is lenne? fájna? :)
2010. okt. 23. 00:34
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gáz.
2010. okt. 23. 08:12
 22/39 anonim ***** válasza:
100%

Amit nem vettetek észre (engem kiakasztott): "és nem engedek nekik jóformán semmit"

Vagyis vannak dolgok amiket igen. Nem ez e gáz h buliban akarod ( ez rib.ancos)

TE VAGY A GÁZ ÉS A KÉRDÉSED.

2010. okt. 23. 09:17
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

Semmi gond. Tedd meg nyugodtan akár az elsővel!

Gyerekek siessetek! Megérett egy újabb diszkó ribanc!!!

Csak rátok vár!

2010. okt. 23. 09:24
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
Egy k*rva vagy... már most!!!!!!!!! :|
2010. okt. 23. 09:49
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen unni a szüzességed?Hát gratulálok

Szerintem akkor b@sz@sd meg magad minden jött menttel. Aztán meg ne sírj, hogy valami nemi betegséget elkaptál , vagy VÉLETLENÜL teherbe estél...Akkor ne siránkozz, vállald a felelősséget, hogy ilyen hüly.e voltál!

Azért kíváncsi lennék, hogy a szüleid mit szólnának ehhez...pff Nagyon gáz vagy De jó , hogy én nem vagyok ilyen befolyásolható. A legrosszabb ebben az, hogy 15 éves vagy.

Ja és még annyi, hogy ne hogy azt hidd, hogy ezek után a pasik téged tisztelni fognak. Neem...kifognak használni, játszadozni fognak az érzéseiddel...De csak nyugodtan feküdj le velük,,,egyébként nem a szüzességed a ciki, hanem TE vagy a ciki :)

2010. okt. 23. 10:13
 26/39 anonim válasza:
83%
OMG! Hát ha tinnyén laksz, akkor csoda hogy még szűz vagy, fogadni mernék hogy egy szép, kokszos kislány vagy:D
2010. okt. 23. 10:24
 27/39 anonim ***** válasza:
veszisd csak el jó lesz
2010. okt. 23. 10:29
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
Annyira éretlen vagy. Látszik az írásodon. "mivel a srác csak megb*szni akar,akkor durva is lenne?". Nem vagy tisztában szerintem a szexnek semmilyen részével sem, azt így akarsz lefeküdni mással? Egy bokorban? egy padon? vagy mégis hogy gondoltad ezt? Ha kérdi majd a gyereked, hogy anya te kivel és hol csináltad mit mondasz neki? 15 évesen egy buliban egy jött menttel, aki kivitt a bozótba, és aki nem is jelentett számodra semmit? Egy nagyszerű elrettentő példa vagy... egy nagy r*banc!!! ...már ne is haragudj. Már viszket a p*nád, hogy lefeküdj valakivel? Nem várhat, míg találhatsz egy normálisat? Ha ennyire hülye vagy, akkor remélem, hogy az a csávó nem fog törődni az érzéseiddel és jól kihasznál és tisztában lehetsz vele, hogy nem azt fogja nézni, hogy neked mi a jó, hanem hogy neki mi és igen így előfordulhat, hogy kegyetlenül fájni fog! ;)
2010. okt. 23. 11:02
 29/39 anonim ***** válasza:
100%

Még valamit kihagytam... a barátomnak belinkeltem a kérdésed és kérdeztem mi a véleménye... De idézet "Ilyen egy retkes r*banc" :D Gratulálni tudok hozzá.. A fiúk szemében szerintem elsüllyedhetsz.

Üdv 19/L

2010. okt. 23. 11:05
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
Tegyed, ami jól esik, viszont egyet tarts szem előtt légyszíves: védekezz, az ilyen eszetlen, erkölcsi tartás nulla idióták még véletlenül se szaporodjanak. Köszi!
2010. okt. 23. 12:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!