Nagyon gáz ha buliba vesztem el a szüzességem? (lent)
Ejha,15 évesen unni,hogy szűz vagy,na ez a gáz..Nem hogy örülnél neki.18 leszek novemberben,augusztusban veszítettem el a szüzességem egy olyan sráccal akivel tudtam hogy nem lesz folytatás.Előtte lévő nap smároltam először is, 32 óra leforgása alatt lefeküdtem vele..Eléggé megbántam,mert jobb lett volna olyannal akivel nem csak barátok vagyunk.Azóta megtörtént még 1x,de úgy hogy megbeszéltük hogy mi csak barátok vagyunk,de jól érezzük magunkat együtt,mert jók vagyunk. :) Bárcsak vissza tudnám csinálni és nem feküdtem le volna vele és még mindig szűz lennék..De sajnos nem lehet.Pedig nem volt rossz,csak nem éreztem semmi érzelmet barátságon kívül így annyira nem volt nagy kaland.
Szóval tartom magam ahhoz,hogy gáz lenne egy buliban egy sráccal elveszíteni,mert milyen menő nem szűznek lenni..Ugyanúgy élem életem mint mielőtt elveszítettem volna a szüzességem,semmi nem változott.Várd ki inkább a megfelelő partnert,középsuliban amúgy is könnyen barátkozik az ember vele egykorúakkal.Hozzá teszem én egy tapasztalt emberrel veszítettem el,aki + 10 évvel idősebb,vagyis 28 éves.
18/L
Nem gáz. Gáz az, hogyha 5 perccel óra előtt derül ki, hogy dolgozatot írsz és nem tudsz semmit.
Amiről te beszélsz.. az ribancos :)
15évesen unod, hogy az vagy? Édes istenem, csináld...kit érdekel, hogy szar lesz-e neked? Az ilyen értelmes lényeket nem tudom sajnálni és a pasik sem tudják tisztelni. Elvégre nincs bennük mit...
F/21
Annyira nem gáz,csak ne egy ilyen tapasztalatlan tini suhancot nézz ki mert 99%,hogy csalódni fogsz és megalázó élményben részesülsz.Egy magabiztos 25-30as fickót nézz ki,az legalább már tudni fogja a dolgát és ha elmondod neki,hogy ez az első,akkor nem idétlenül elkezd vihogni,hanem kicsit lassít,de határozott marad.
Baráti társaságból se legyen való,inkább ismeretlen legyen.
ucsó vagyok.
Ja,hogy 15 vagy?Akkor stornó az írásom.Bakker
baszasd meg magad ;) hajrá :)
15 évesen unni... :|
"mivel a srác csak megb*szni akar"
TE HÜLYE VAGY???
ha tudod hogy csak meg akar b@szni akkor ez nem kérdés hogy NEM!
Azután meg másnap jön ide a kérdés hogy: csak arra kellettem neki mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!