Gáz ha engem nem érdekel hogy kivel vesztem el a szüzességem?
Figyelt kérdés
még szűz vagyok de úgy gondolom hogy nem kell gyertyafény, és halk zene és legalább 1 év ismeretség a pasival hogy én elvesszem a szüzességem. annyi kikötés van hogy járjunk és lássam rajta hogy ezt a KAPCSOLATOT akarja is.2009. szept. 5. 23:41
1/28 anonim válasza:
hát h "kivel" az azért érdekeljen. Nemár vmi büdös, koszos trógerrel..
Hát ha neked nem kell a romantika, akkor lelked rajta. Alapvetően nem gáz.
2/28 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, sztem nem gáz, de mondjuk én fiú vagyok
3/28 anonim válasza:
Ez igazából így lenne normális.
Hidegráz az olyan csajoktól, akik 28 évig húzzák mire beengednek a bugyijukba...
Aztán ha megtörtént az első utána meg nem bírnak lemászni a f@szodról...
K.rva nagy álszentség ez az egész.
4/28 A kérdező kommentje:
jaa hát igen azért igényes legyen. de hogy én tényleg nem azt nézem meg egy srácon először h helyes-e. csak hogy tényleg lássam rajta hogy szeretne velem foglalkozni, és onnantól már nem is számít semmi, akár egy hét alatt is lefeküdnék vele. 16/L
2009. szept. 5. 23:46
5/28 anonim válasza:
Am hova valósi vagy, mert már én is nagyon vágynék egy kapcsolatra és alakul ahogy alakul...:)
6/28 A kérdező kommentje:
xD szabolcs megye
te?
2009. szept. 5. 23:49
7/28 anonim válasza:
Ózd nincs am messze annyira...:)
8/28 anonim válasza:
Azért van különbség a között, hogy nem érdekel, hogy kivel veszted el a szüzességed és aközött, hogy nem romantikusan akarod elveszíteni a szüzességed. Én azt mondom, hogy tényleg nem kell rágörcsölni a témára, de azért egy hét ismerettség ritka esetben elég arra, hogy tényleg eldöntsd a másikról, hogy akarja-e a kapcsolatot. Nem azt mondom, előfordulhat, hogy tényleg érzi az ember, hogy megtalálta azt, aki keresett, de azért jobb egy kicsit óvatosnak lenni, hiszen egy hét alatt még kiismerni sem tudod eléggé. És az elsőnél fontos a bizalom, hogy tudd a másikra számíthatsz. Most eléggé magam ellen beszélek, mert én is két hetes járás után (19 évesen) veszítettem el a szüzességem, de én tényleg éreztem, és tudtam a másikról, hogy mit akar, hogy kellek neki, és szeretjük egymást. És később bánhatod, ha olyannal voltál először, aki csak kihasznált. Szerintem onnatól gáz ez a nemtörődömség, ha nem szerelemből teszed meg, hanem csak azért, mert cikinek érzed, hogy még szűz vagy, vagy kíváncsiságból teszed meg.
9/28 A kérdező kommentje:
hát sajna ezt akkor benéztük :D :/ de majd csak találunk valakit... egyszer...valamikor.
nem szabad türelmetlennek lenni :)
2009. szept. 5. 23:54
10/28 anonim válasza:
msnen nincs kedved beszélni?
am az vagyok aki kérdezte h. hol lax
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!