Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Gáz ha engem nem érdekel hogy...

Gáz ha engem nem érdekel hogy kivel vesztem el a szüzességem?

Figyelt kérdés
még szűz vagyok de úgy gondolom hogy nem kell gyertyafény, és halk zene és legalább 1 év ismeretség a pasival hogy én elvesszem a szüzességem. annyi kikötés van hogy járjunk és lássam rajta hogy ezt a KAPCSOLATOT akarja is.
2009. szept. 5. 23:41
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
66%
ja kimaradt ha igen akkor írj privit
2009. szept. 5. 23:57
 12/28 A kérdező kommentje:
hát ez igaz tényleg ritka hogy hamar megismerjem a másikat. de gáznak amúgy nem érzem hogy még szűz vagyok. jó amúgy ezzel az 1 héttel lehet hogy túloztam de azért annyira nagyon sok idő sem kell. de tényleg ha csak azt érzem mint te :) köszi az eddigi válaszokat
2009. szept. 5. 23:57
 13/28 anonim ***** válasza:
45%
gááááááááááááááááááááááááááááááááááááz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. szept. 6. 00:03
 14/28 anonim ***** válasza:
75%
Én 20 vagyok, 17 évesen vesztettem el egy olyan fiúval akivel sosem jártam. Idősebb volt, tapasztaltabb, jó volt és ennyi volt. Én sem húztam, hogy jaj 2 év után madj lefekszem a pasival, kíváncsi voltam egyszerűen. Lehet, hogy kur.vának hisztek, dehát istenem:D Nem bántam meg
2009. szept. 6. 00:05
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Szabolcs megyében hova valósi vagy? Nem akarok én rómeót játszani, csak érdekel, hogy nem-e egy városban lakunk talán?
2009. szept. 6. 00:45
 16/28 anonim ***** válasza:
81%
én is szabolcsban születtem (mátészalkán) csak már elköltöztünk...
2009. szept. 6. 01:01
 17/28 anonim ***** válasza:
83%
óóó... Erre mit mondjak? Én meg szalkai vagyok:-) kicsi a világ:-) (kettővel ezelőtti vagyok)
2009. szept. 6. 01:06
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te egy normális lány vagy,reális életképpel és elvárásokkal. Szó sincs arról,hogy nem érdekel kivel kefélsz,csak nem dramatizálod túl ezt a dolgot..számomra is ennyi volt a fontos,az első szex előtt is-szeressen akivel együttvagyok,és én is szeressem,meg azért ismerjük egymást. Azonban ezeket az elvárásaim utána sem adtam lejjebb,azóta is csak azzal szexelek akivel szeretjük egymást. Szerintme nincs túl sok értelme éveket várni az elsővel,miközben a többi fiuval akivel lefekszel nyilván nem fogsz. Meg ha éveket kell várni,mert addig nem alakul ki az a bizalom,az már rég rossz-miért kellene ezt időhöz kötni?
2009. szept. 6. 01:31
 19/28 anonim válasza:
82%

21 éves srác vagyok, 16 éves koromban volt az első. Saját tapasztalatból mondom, hogy ha azt akarod, hogy utána is veled maradjon az a srác akivel elveszted, akkor várj.

Könnyen jött, könnyen ment alapon ameik csajt hamar megkapjuk, azt hamar is dobjuk.

Az év az túl sok, azalatt tuti félrenéz. De 2 hónapot várasd vele. Az épp elegendő.

14-ből egy a mostani az amikor kellet várnom rá 4 hónapot.

Nem mondom hogy jobb volt mint a többi, de a kapcsolat szempontjából teljesen más.

Az akaratot meg mindenki el tudja játszani.

(Bocsi az MSN-es srácnak.)

2009. szept. 6. 02:54
 20/28 anonim ***** válasza:
71%

én is ugyanígy álltam hozzá. jó felfogás, így majd nem fogsz görcsölni előtte, hogy juj fájni fog vagy sem, stb.

én is egy ismerősömmel veszítettem el, akivel nem jártam, meg szerelmesek sem voltunk egymásba. 16 éves voltam. és nagyon jó volt, nem bántam meg.

de azért ne valami buli wc-jében veszítsd el...:)

2009. szept. 6. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!