Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Gáz ha engem nem érdekel hogy...

Gáz ha engem nem érdekel hogy kivel vesztem el a szüzességem?

Figyelt kérdés
még szűz vagyok de úgy gondolom hogy nem kell gyertyafény, és halk zene és legalább 1 év ismeretség a pasival hogy én elvesszem a szüzességem. annyi kikötés van hogy járjunk és lássam rajta hogy ezt a KAPCSOLATOT akarja is.
2009. szept. 5. 23:41
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
52%

amit az utolsó előtti írt, nem teljesen igaz.

minden srác más. nem azért fog szakítani veled valaki, mert engeded a szexet....

2009. szept. 6. 09:33
 22/28 anonim válasza:
70%
Egyetértek az előttem szólóval. Én pl. most nyáron (nyári szünet leges legelső napján) vesztettem el egy olyan fiúval akivel előtte jártunk 2 hetet aztán volt 2 hét szünet és mikor megint összejöttünk akkor úgymond 1. nap lefeküdtem vele és akkor még egyikünk se volt szerelmes de most már mind ketten azok vagyunk és nagyon jól megvagyunk :)
2009. szept. 6. 11:19
 23/28 anonim válasza:
Hmmm! Én is ózdi vagyok, ha gondolod segíthetek! :D Csak cím és telószám kell. :D
2009. szept. 6. 19:35
 24/28 anonim ***** válasza:

Szerintem óriási gáz.

Az is gáz, hogy a szeretjük egymást kifejezést olyan könnyen használjátok.

Aki így gondolkodik, ahogy ti, esélyetek se lesz olyan párt találni, aki azt a másikat keresi, aki neki másik fele lehet egy életen át.

Gondolom, igényetek sincs rá. Nem valószínű, hogy igazán jól működő házasságot láttatok odahaza, amit az ember másolni szeretne.

Nem kritizálásnak mondom, csak hogy lássátok, van más vélemény is.

A párommal mi vagyunk egymásnak az első és egyetlen, és tudatosan vártunk egymásra. Olyan jó együtt már 15 éve. Nem lesz olyan, hogy nem akarunk már együtt élni, összenőttünk. Ez lehetetlen lett volna, ha a szexet nem tartjuk csak egymás számára fenn. lemondással járt, de messze megérte.

2009. szept. 7. 01:25
 25/28 anonim válasza:
Remélem csak magadban döntöttél így és nem másoknak akarsz megfelelni. Én mondjuk bele mennék, de csak ha törödhetek is veled, mert nem jó érzés ha a szex után eldobnak mint egy használt pzs-t. 22/f Nyíregyháza
2009. szept. 8. 08:16
 26/28 A kérdező kommentje:
háát nyiregytől 20 km-re de azt nem mondom meg h hol :D
2009. szept. 27. 19:32
 27/28 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat hasznosak voltak. számítottam arra hogy lesznek olyan válaszok is h gáz, hogy megmondjam őszintén többre is. de ezt tiszteletben kell tartani. valószínűleg én sem valami igénytelen helyen akarom és azonnal...
2009. szept. 27. 19:38
 28/28 anonim válasza:
Én a helyedben várnék vele, addig amíg nem lesz biztos, hogy tényleg szeretitek-e egymást. És ez sok esetben nem 1 hét, nem 1 hónap, hanem lehet több is. A barátommal 5 hónap után történt az első, addig hiába akarta, nem engedtem neki, de azt sem engedtem, hogy emiatt kidobjon:D vagyis magamhoz láncoltam..azóta is együtt vagyunk, már több mint 2 éve és hálisten "rá se néz" egy csajra sem (ez tuti biztos):D
2010. máj. 27. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!