Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lefeküdjek a barátommal? 15/L

Lefeküdjek a barátommal? 15/L

Figyelt kérdés

5 hónapja vagyunk együtt a barátommal és megígértem a barátomnak hogy ha 15 leszek lefekszünk. Ő már nagyon akarja, de kicsit félek, mit tegyek?

Szerintetek tényleg szeret vagy kihasznál?

----

Ti hány hónap után feküdtetek le a barátotokkal/barátnőtökkel? Hány éves korban?

Megbántátok?

2010. okt. 22. 16:25
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
19 voltam, gólyatáborban a második napon, de nem bántam meg elég érett voltam már hozzá és azóta is vele vagyok és nagyon szeretjük egymást, javaslom várj még 2-3 évet nem szabad elsietni, később megbánod
2010. okt. 24. 20:43
 22/43 anonim ***** válasza:

én 4 hónap után, egy buliból hozzá mentünk haza, anyuja nem volt otthon.

nem bántam meg, jó volt és nem fájt :)

azt csak te tudod, hogy ki akar használni és azért akarja már ennyire...vagy szimplán kíván, és nem bír magával már (;

ha csak arra kellenél..vagy csak arra kellene neki valami, akkor találhatna akárkit.. nem várna 5 hónapja erre.

de ezt csak te tudhatod igazán, te ismered :)

2010. okt. 24. 21:46
 23/43 anonim ***** válasza:
Megírod,hogy hogyan döntöttél?
2010. okt. 25. 09:30
 24/43 anonim ***** válasza:
Én 16,5 voltam mikor összejöttünk és egy év után feküdtem le vele. Ennek nem így időre kell mennie, meg nem azért, mert megígérted neki... Egyrészt fiatal vagy, a 15 év is kevés, és ha itt kell megkérdezned, hogy lefeküdj e vele, akkor biztos, hogy nem állsz készen rá. Ha a barátod szeret, akkor nem erőlteti, nem sietteti, és akár 17 éves korodig vár rád. Ne az ő kedvéért tedd meg, mert utána egész életedben bánni fogod, ha rá 2 hónapra ott hagy. 20/L
2010. okt. 31. 16:35
 25/43 anonim válasza:
o bizony jol megfarkal aztan ott hagy
2010. okt. 31. 16:41
 26/43 anonim válasza:
mindegy hány éves vagy, azis, hogy szeret e vagy sem... ha le akarsz vele feküdni, legyél nagyon biztos abban, h érett vagy rá... és mivel itt feltetted a kérdést, nyugodt szível mondom, nem, nem vagy még kész rá... kit érdekel, h megígérted!? ha felmerül a kérdés, h kihasznál, ott már baj van
2010. okt. 31. 16:44
 27/43 anonim ***** válasza:
Én 2.5 hónap után feküdtem le a barátommal, én 15 voltam, ő 18, és nem bántam meg, sőt, azóta is együtt vagyunk. (Most 21 vagyok.) De én nagyon akartam, nem volt bennem egy szemernyi kétely sem...ha te itt tőlünk vársz választ arra, hogy megtedd-e, akkor nem vagy annyira biztos benne, hogy érdemes legyen!
2010. okt. 31. 16:46
 28/43 anonim ***** válasza:
Ne haragudj,de nekem ez olyan fura.Elővette a farkát hogy sz*pd le,meg ilyenek.. Ez kicsit tényleg olyan,mintha meg akarna döngetni..És ne,ne feküdj le vele!! Bizonytalan vagy te is,szíved mélyén érzed hogy nem kéne..Ezért kérsz tanácsot..Várj vele még! És a fiút is jobban ismerd ki!
2010. okt. 31. 18:05
 29/43 anonim válasza:

Én átlag 1 hónapot mindig szoktam húzni, van hogy többet is, ez a minimum... amikor úgy érzem helyénvaló, akkor belemegyek... de a mostani párommal nem bírtunk magunkkal... :)))

5-én találkoztunk, 8-án átmentem hozzá dumálni, 9-én is ennek indult a dolog, de aznap már volt csók... :D Meg szereztem neki némi örömöt... :P És kb. 11-én lefeküdtünk egymással... :p

Nagyon izzott közöttünk a levegő, és ez még most is így van... :) Egy éve vagyunk lassan együtt, és nagyon szeretjük egymást.

Szóval neked kell érezni, nem kényszerít senki. Nem egy dátumnak kell megfelelni, hanem neked kell tudni mikor vagy kész rá.

2010. okt. 31. 19:08
 30/43 A kérdező kommentje:
Jó utcsó, de te már gondolom nem voltál szűz akkor...
2010. okt. 31. 19:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!