Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lefeküdjek a barátommal? 15/L

Lefeküdjek a barátommal? 15/L

Figyelt kérdés

5 hónapja vagyunk együtt a barátommal és megígértem a barátomnak hogy ha 15 leszek lefekszünk. Ő már nagyon akarja, de kicsit félek, mit tegyek?

Szerintetek tényleg szeret vagy kihasznál?

----

Ti hány hónap után feküdtetek le a barátotokkal/barátnőtökkel? Hány éves korban?

Megbántátok?

2010. okt. 22. 16:25
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
ezt neked kell eldönteni nem nekünk
2010. okt. 22. 17:13
 12/43 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

Még várom a többit!

2010. okt. 22. 17:54
 13/43 anonim ***** válasza:
49%
Ha itt kell feltenned a kérdést, akkor semmiképp sem. Mivel nem vagy biztos magadban. Addig meg ugye felesleges. :)
2010. okt. 22. 18:16
 14/43 anonim válasza:
100%
Egyértelműen ne,ha ehhez neked idegenek válasza kell,akkor belül te is tudod hogy nem a válaszod!15évesen énis nagyon szerelmes voltam,de nem tettem meg,és nem bánom,bár én szerelmesen vesztettem el,de jóval később másik kapcsolatban és így volt az igazi!
2010. okt. 22. 18:36
 15/43 anonim válasza:

szerintem ha felmerül még csak a kérdés is,akkor még várj vele!!ha szeretnéd,nem itt kérdezted volna meg...

ja és ha szeret úgyis várni fog még rád:)

2010. okt. 23. 11:01
 16/43 anonim válasza:
nem muszáj pont lefeküdni. petting?
2010. okt. 23. 13:13
 17/43 anonim válasza:

Mi 1,5 hónap után (én még szűz voltam)

Én 15, ő 17 éves volt.

2010. okt. 23. 16:10
 18/43 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem NE feküdj le vele.Számomra érdekes,hogy elővette csak úgy és akkor te sz.opd le,hát érdekes,én szűzen nem csináltam,csak már mikor egy picit jobban belejöttem a szexbe.

Egyébként bőven van időd,és hidd el,majd érezni fogod,ha el jön az ideje,de szerintem ez nem most,van és nem ezzel a fiúval,aki szerintem egy csöppet sem tisztel téged.

Kérdésedre válaszolok,én 16 évesen vesztettem el 1 hónap után,úgy,hogy előtte volt egy 1 éves kapcsolatom és nem tettem meg,mert a fiú tuti elhagyott volna.SzóVal 1 hónap múltán feküdtem le 16 évesen,és azóta is együtt vagyunk.23/L

2010. okt. 23. 17:46
 19/43 anonim válasza:
A helyedben várnék még 1 évet. Megértem, hogy ő már 17 és szeretné, de mindenképpen legyél vele őszinte és csak akkor menj bele, ha te is akarod. (Az természetes, hogy félsz egy kicsit- az első előtt mindenki így érez!)Én 6 hónap után vesztettem el a szüzességem és 16 éves voltam. Nem bántam meg, azóta is együtt vagyunk:)
2010. okt. 24. 11:50
 20/43 anonim ***** válasza:

Szerintem még ne feküdjetek le! Petting az oké, de a szex az még ráér!

Én 18 voltam, 3 hónap után feküdtem le az akkori barátommal, de már azóta megbántam. :S

2010. okt. 24. 12:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!