Lefeküdjek a barátommal? 15/L
5 hónapja vagyunk együtt a barátommal és megígértem a barátomnak hogy ha 15 leszek lefekszünk. Ő már nagyon akarja, de kicsit félek, mit tegyek?
Szerintetek tényleg szeret vagy kihasznál?
----
Ti hány hónap után feküdtetek le a barátotokkal/barátnőtökkel? Hány éves korban?
Megbántátok?
Köszi az eddigi válaszokat!
Még várom a többit!
szerintem ha felmerül még csak a kérdés is,akkor még várj vele!!ha szeretnéd,nem itt kérdezted volna meg...
ja és ha szeret úgyis várni fog még rád:)
Mi 1,5 hónap után (én még szűz voltam)
Én 15, ő 17 éves volt.
Szia!
Szerintem NE feküdj le vele.Számomra érdekes,hogy elővette csak úgy és akkor te sz.opd le,hát érdekes,én szűzen nem csináltam,csak már mikor egy picit jobban belejöttem a szexbe.
Egyébként bőven van időd,és hidd el,majd érezni fogod,ha el jön az ideje,de szerintem ez nem most,van és nem ezzel a fiúval,aki szerintem egy csöppet sem tisztel téged.
Kérdésedre válaszolok,én 16 évesen vesztettem el 1 hónap után,úgy,hogy előtte volt egy 1 éves kapcsolatom és nem tettem meg,mert a fiú tuti elhagyott volna.SzóVal 1 hónap múltán feküdtem le 16 évesen,és azóta is együtt vagyunk.23/L
Szerintem még ne feküdjetek le! Petting az oké, de a szex az még ráér!
Én 18 voltam, 3 hónap után feküdtem le az akkori barátommal, de már azóta megbántam. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!