Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Érdekes kérdés, de hogyan...

Érdekes kérdés, de hogyan tudnám megoldani?

Figyelt kérdés

Az lenne a problémám, hogy ismerkedek 1 pasival és nagyon tetszik, majd szeretnék is vele lefeküdni, viszont én még szűz vok, és el akarom venni magamnak, hogy ő ne vegye észre h az vok. Hallottam h az első pár szex fáj, és azért kérdezem, meg tudom-e úgy oldani h egyáltalán ne vegye észre, és hogy élvezhető is legyen?most azt fogjátok írni, h hülye vok, és mondjam meg neki és ha ezért eldob akkor nem érdemel meg...de nem tudom mit csináljak és én akarom őt! szóval el tudom venni magamnak?normális válaszokat!

20 L

2010. okt. 20. 14:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
szóval akkor hogy döntöttél? megmondod neki?
2010. okt. 20. 15:06
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

15:00 pfff attól h 17 vok szted én nem segíteni akarok szerencsétlennek? Nem vok éretlen csak nem fogok itt hazudozni meg szépíteni a dolgokat ennyi.

Am kérdező az igaz h emiatt tuti nem fog otthagyni még akk se ha nem szereti a szűz csajokat. Szal emiatt nem kell izgulnod.

2010. okt. 20. 15:09
 13/16 A kérdező kommentje:

szerintem akkor majd igen...de addig csak ismerkedünk, és ha komolyabbra fordul majd akkor. Talán így lesz jó.

Még egyszer köszi :)

2010. okt. 20. 15:09
 14/16 anonim válasza:

Nem kell ezt túlreagálni.Legyél őszinte..(szerintem a férfiak nagyrésze imponálónak tartja a szűzlányokat..a saját elméletem szerint azért mert így nyújthatnak bármilyen szar teljesítményt nincs összehasonlítási alap :))) ) Ami pedig még fontos...azért egy törülközőt teríts az ágyra mer vannak nagyon "vérzékeny " típusok is..nem tudhatod mi vagy. 19/F

remélem segítettem.

2010. okt. 20. 15:16
 15/16 anonim ***** válasza:

utolsónak mondanám, meg úgy általában, ha egy lány ismeri kellően a saját testét, akkor pontosan tudnia kellene miylen típus, ha egy kicsit is van fogalma a dolgokról...

én 15 vagyok, és pontosan tudtam már jóval előtte is, h én tutira nem fogok vérezni, max minimálisat, elég önkielégítést végeztem ahoz, hogy megismerjem a testem...

kérdezőnek pedig: szeintem is mondd el neki!! :) sok siekrt majd hozzá :)

2010. okt. 22. 02:35
 16/16 A kérdező kommentje:
köszi szépen aranyosak vtok :)
2010. okt. 22. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!