Érdekes kérdés, de hogyan tudnám megoldani?
Az lenne a problémám, hogy ismerkedek 1 pasival és nagyon tetszik, majd szeretnék is vele lefeküdni, viszont én még szűz vok, és el akarom venni magamnak, hogy ő ne vegye észre h az vok. Hallottam h az első pár szex fáj, és azért kérdezem, meg tudom-e úgy oldani h egyáltalán ne vegye észre, és hogy élvezhető is legyen?most azt fogjátok írni, h hülye vok, és mondjam meg neki és ha ezért eldob akkor nem érdemel meg...de nem tudom mit csináljak és én akarom őt! szóval el tudom venni magamnak?normális válaszokat!
20 L
15:00 pfff attól h 17 vok szted én nem segíteni akarok szerencsétlennek? Nem vok éretlen csak nem fogok itt hazudozni meg szépíteni a dolgokat ennyi.
Am kérdező az igaz h emiatt tuti nem fog otthagyni még akk se ha nem szereti a szűz csajokat. Szal emiatt nem kell izgulnod.
szerintem akkor majd igen...de addig csak ismerkedünk, és ha komolyabbra fordul majd akkor. Talán így lesz jó.
Még egyszer köszi :)
Nem kell ezt túlreagálni.Legyél őszinte..(szerintem a férfiak nagyrésze imponálónak tartja a szűzlányokat..a saját elméletem szerint azért mert így nyújthatnak bármilyen szar teljesítményt nincs összehasonlítási alap :))) ) Ami pedig még fontos...azért egy törülközőt teríts az ágyra mer vannak nagyon "vérzékeny " típusok is..nem tudhatod mi vagy. 19/F
remélem segítettem.
utolsónak mondanám, meg úgy általában, ha egy lány ismeri kellően a saját testét, akkor pontosan tudnia kellene miylen típus, ha egy kicsit is van fogalma a dolgokról...
én 15 vagyok, és pontosan tudtam már jóval előtte is, h én tutira nem fogok vérezni, max minimálisat, elég önkielégítést végeztem ahoz, hogy megismerjem a testem...
kérdezőnek pedig: szeintem is mondd el neki!! :) sok siekrt majd hozzá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!