Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Érdekes kérdés, de hogyan...

Érdekes kérdés, de hogyan tudnám megoldani?

Figyelt kérdés

Az lenne a problémám, hogy ismerkedek 1 pasival és nagyon tetszik, majd szeretnék is vele lefeküdni, viszont én még szűz vok, és el akarom venni magamnak, hogy ő ne vegye észre h az vok. Hallottam h az első pár szex fáj, és azért kérdezem, meg tudom-e úgy oldani h egyáltalán ne vegye észre, és hogy élvezhető is legyen?most azt fogjátok írni, h hülye vok, és mondjam meg neki és ha ezért eldob akkor nem érdemel meg...de nem tudom mit csináljak és én akarom őt! szóval el tudom venni magamnak?normális válaszokat!

20 L

2010. okt. 20. 14:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
észre fogja venni....ha nem is mutatod a félelmet, a fájdalmat, valószínűleg bénázni fogsz....a mai világban hol az őszinteség????....sok fiú értékeli ha a barátnőjének ő az első, és "tanítóbácsi" lehet...
2010. okt. 20. 14:43
 2/16 anonim ***** válasza:

úristen, na ne már. most komolyan? 20 évesen ez fordul meg a fejedben? a pasi hány éves?

szerinted elküldene, ha azt modnanád neki, hogy te még szűz vagy?

bocs, hogy kiakadtam, de hát ez az. a pasi szerintem még örülni is fog. és ha meglepődöttség lesz majd az arcán, akkor az is csak azért lesz, mert manapság a lányok korán elkezdik a nemi életüket. tényelg, komolyan mondom, hogy neki tutira nem lesz gond,hgoy te szűz vagy. leht, hogy még örülni is fog neki. érintetlen vagy, és ő érhet hozzád először ilyen téren. ez egy férfinak szeirntem magam a mennyország lehet. légy büszke rá, hogy te idáig vártál. mond azt neki, hogy eddig nem akadtál bele a megfelelő személybe. és most úgy gondolod, hogy ő lesz az. ez még hízelgő is lenne neki.

(amúgy biztosan megtudod csinálni, vibrátorral egyebek)

könyörgöm ne foszd meg magad az első szexuális élményedtől. ez egy nőnek(nem a könnyűeknek) nagyon fontos pillanat kell, hogy legyen.

2010. okt. 20. 14:46
 3/16 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszod, rendes vagy, amúgy 28 éves, és ezért is nem tudom h mit szólna hozzá, félek hogy akkor már nem is kellek neki, mert sokat olvastam h a szűz lányokkal csak a probléma van...
2010. okt. 20. 14:51
 4/16 anonim ***** válasza:

Örülj, hogy még szűz vagy.

Ő is örülni fog.

Elárulom, fiú létemre ismerek olyan lányt, aki már a negyedik pasival feküdt le, és mindegyikkel bevallottan "szűzen"

Ő az okos lány.

2010. okt. 20. 14:54
 5/16 A kérdező kommentje:
és egy pasi sem vette észre hogy már nem az?
2010. okt. 20. 14:57
 6/16 anonim ***** válasza:

ezt meg hol olvastad, hogy a szűz lányokkal csak a probléma van? ez egy nagy badarság, úgy ahogy van. egy férfi, nem fog ezért otthagyni, hidd el. lehet az is, hogy te leszel neki az első szűz lány az életében. a tapasztaltabb férfiak szerintem vágynak arra, hogy valakinek ők mutathassák meg a szexualítás gyönyöreit. te leszel a "tanítványa", és ez majd büszkeséggel fogja eltölteni. arról nem is beszélve, hogy ilyen barátnőt talált, aki eddig várt ezzel.

nagyot meg nem bénázhatsz..ha mégis, nem fog úgy kezelni, mint egy bénát, mert tudni fogja, hgoy tapasztalatlan vagy. akkor lenne gond(ha egyáltalán gond), ha azt hinné, hogy nem ő volt az első, és mégis valami furcsaságot csinálsz. de ilyen nem is fordulhat elő szerintem. mivel mindenki máshogy szereti, így ő is csak azt fogja megmutatni, tanítani, amit ő szeret. ő sem fog elsőnek úgy teljesíteni nálad, ahogy azt te elvárnád, mivel lehet, hogy ő megszokott az előző barátnőjénél valamit(ahogy a lány szereti), viszont nálad lehet, hogy az majd nem jön be.

7/16 anonim ***** válasza:

Hát tényleg csak a probléma van velük de így is tapasztalatlan maradsz szal tökmindegy... maga a szűzhártya csak egy probléma, a többit nem tudod megoldani. Egy alkalommal meg pláne nem!

Ha ennyire akarod szedj össze vhonnan egy dugópajtit aki elveszi neked meg megtanít téged szexelni sz*pni stb. ennek mondjuk lenne értelme de ez nem egy alkalom. Nem is kettő, amíg kitágít. Ha meg ezt nem akarod akk meg inkább ne csinálj semmit.

17/F

8/16 anonim ***** válasza:
egy tapasztalt férfi észre fogja venni, hogy szűz vagy. jobb őszintének lenni.
2010. okt. 20. 14:58
 9/16 anonim ***** válasza:
ja, és 17 évesektől ne fogadj el válaszokat. ez is egy éretlen kis hülye.5 év múlva már ő is máshogy fogja látni a dolgokat. beszélgess erről idősebb nőkkel, férfiakkal, hogy ők hogyan látják ezeket a dolgokat. és hallgass a szívedre.
2010. okt. 20. 15:00
 10/16 A kérdező kommentje:
köszönöm :) a biztató válaszokat! tényleg! :) jó tudni h vannak még normális emberek.
2010. okt. 20. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!