Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy érdekes kérdés boncolgatás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy érdekes kérdés boncolgatása, ti hogy látjátok?

Figyelt kérdés

Amit megfigyeltem, ha hideg vagy egy lánnyal, és nem mondod neki hogy szeretlek, hiányzol, hiányoztál stb.. sokkal oda adóbbak. De amint kimondod ezeket a szavakat, mutatod hogy oda vagy érte, vissza élnek vele. És mondhatni elbízzák magukat. Próbálnak játszani...stb. Kinyillik a szájjuk, odavágnak dolgokat, nyeregbe érzik magukat. hmm nem érdekes?

De azon is gondolkoztam már, hogy egy igazi kapcsolatban, ahol tényleg szeretik egymást a felek, ilyenen az ember nem is gondolkozik, csak jön az a bizöonyos érzés:boldogság.

2011. jún. 2. 19:01
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
mindezt azért kérdem, mert néha ugy érzem beleunok ebbe az örökös..hidegségbe. De tény, amíg az vagyok velük, sokkal jobban odaadóbbak. kedvesebbek....
2011. jún. 2. 19:04
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt tapasztaltam! Nem kell túlságosan odaadó lenni velük!
2011. jún. 2. 19:09
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Én azt tapasztaltam, ha a barátnőmnek nem mondom, hogy szeretem, akkor szomorúnak érzi magát, és szép fokozatosan úgy kezdi érezni magát, mintha rá senkinek nem lenne szüksége.
2011. jún. 2. 19:10
 4/23 anonim ***** válasza:
46%
én sosem tapasztaltam ezt. sztem ez egy fas*ság.
2011. jún. 2. 19:11
 5/23 anonim ***** válasza:
sztem ez egy fas*ság én nem tapasztaltam ilyesmit
2011. jún. 2. 19:12
 6/23 anonim válasza:
100%
akkor sz*rd le a csajt, gondolkozz így, légy hideg, és életed végéig magányos leszel.
2011. jún. 2. 19:14
 7/23 anonim ***** válasza:
akkor legyél vele hideg ha akarsz majd otthagy a p*csába azt egyedül maradsz
2011. jún. 2. 19:16
 8/23 A kérdező kommentje:

Hm,.. lehet az előző féléves kapcsolatom miatt mondom ezt, mert ott sikerült beleszeretnem egy olyan lányba, aki "állitólag" viszont szeretett, de én tettem mindent meg a kapcsolatért, mert....:S

kerestem mert hiányzott, mondtam neki mert hiányzott..kedvében jártam. És mégis elszaladt vele a ló..."kisasszonyoskodott".. már pedig neki van igaza.. stb. Mindig én mentem hozzá.. mert ő lány ő nem jöhet a fiuhoz...direkt féltékennyé tett (mert egyszerüen élvezte, ő saját maga valotta be) én meg elviseltem mert szerettem. egy pontig, kiszálltam a kapcsolatból. Nehéz volt de itt vagyok.

Azótta viszont rideg vagyok a nőkkel, nem mutatom ki az érzelmeimet, gondjaimat, és mégis jönnek utánam, nem fölényeskednek... odaadóbbak...hm

2011. jún. 2. 19:17
 9/23 anonim ***** válasza:

"Azótta viszont rideg vagyok a nőkkel"

pff

2011. jún. 2. 19:19
 10/23 A kérdező kommentje:
nem azt mondom bunkó vagyok velük, de nem mutatom már ki annyira a ... mint régebben.
2011. jún. 2. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!