Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy érdekes kérdés boncolgatása, ti hogy látjátok?
Amit megfigyeltem, ha hideg vagy egy lánnyal, és nem mondod neki hogy szeretlek, hiányzol, hiányoztál stb.. sokkal oda adóbbak. De amint kimondod ezeket a szavakat, mutatod hogy oda vagy érte, vissza élnek vele. És mondhatni elbízzák magukat. Próbálnak játszani...stb. Kinyillik a szájjuk, odavágnak dolgokat, nyeregbe érzik magukat. hmm nem érdekes?
De azon is gondolkoztam már, hogy egy igazi kapcsolatban, ahol tényleg szeretik egymást a felek, ilyenen az ember nem is gondolkozik, csak jön az a bizöonyos érzés:boldogság.
Hm,.. lehet az előző féléves kapcsolatom miatt mondom ezt, mert ott sikerült beleszeretnem egy olyan lányba, aki "állitólag" viszont szeretett, de én tettem mindent meg a kapcsolatért, mert....:S
kerestem mert hiányzott, mondtam neki mert hiányzott..kedvében jártam. És mégis elszaladt vele a ló..."kisasszonyoskodott".. már pedig neki van igaza.. stb. Mindig én mentem hozzá.. mert ő lány ő nem jöhet a fiuhoz...direkt féltékennyé tett (mert egyszerüen élvezte, ő saját maga valotta be) én meg elviseltem mert szerettem. egy pontig, kiszálltam a kapcsolatból. Nehéz volt de itt vagyok.
Azótta viszont rideg vagyok a nőkkel, nem mutatom ki az érzelmeimet, gondjaimat, és mégis jönnek utánam, nem fölényeskednek... odaadóbbak...hm
"Azótta viszont rideg vagyok a nőkkel"
pff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!