Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy érdekes kérdés boncolgatás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy érdekes kérdés boncolgatása, ti hogy látjátok?

Figyelt kérdés

Amit megfigyeltem, ha hideg vagy egy lánnyal, és nem mondod neki hogy szeretlek, hiányzol, hiányoztál stb.. sokkal oda adóbbak. De amint kimondod ezeket a szavakat, mutatod hogy oda vagy érte, vissza élnek vele. És mondhatni elbízzák magukat. Próbálnak játszani...stb. Kinyillik a szájjuk, odavágnak dolgokat, nyeregbe érzik magukat. hmm nem érdekes?

De azon is gondolkoztam már, hogy egy igazi kapcsolatban, ahol tényleg szeretik egymást a felek, ilyenen az ember nem is gondolkozik, csak jön az a bizöonyos érzés:boldogság.

2011. jún. 2. 19:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Elképzelhető, hogy egy ideig jobban igyekeznek, odaadóbbak, de majd figyeld meg, hogy egy idő után rájönnek, hogy kár rád áldozni az energiájukat, feladják, és keresnek mást.

23/L

2011. jún. 2. 19:28
 12/23 anonim ***** válasza:
nem biztos, hogy minden lány ilyen.
2011. jún. 2. 19:35
 13/23 A kérdező kommentje:
Igen, ebben igazatok van. Egy idő után feladják, ahogy én is feladtam anno az akkori párommal.
2011. jún. 2. 19:37
 14/23 anonim ***** válasza:

Ezek szerint akkor én működök másképp. Nekem nem tetszik, ha egy fiú hideg, távolságtartó, és érzéketlen. Nem értem miért gondolják sokan azt, hogy egy férfi attól férfi igazán, mert nem mutatja ki az érzéseit.

Viszont abban egyetértek veled, hogy egy igazi kapcsolatban ezek a dolgok fel sem merülnek. Nem lehet úgy komoly kapcsolatban élni, hogy a férfi ki sem mondja soha, hogy 'szeretlek', vagy hogy 'hiányzol'. Én például besokallnék, és azt hinném nem vagyok neki elég fontos.

2011. jún. 2. 19:43
 15/23 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, és csak egyet kérdeznék: Te mit éreznél, ha te mindent megtennél egy kapcsolatban, de a lány hideg maradna, és távolságtartó?

Szerintem nemtől függetlenül elvárjuk a párunktól a törődést, szeretetet, és annak kinyilvánítását.

ÉS sajnálom, hogy te rossz helyen keresgéltél...:(

2011. jún. 2. 19:45
 16/23 anonim válasza:

Az elején nagyon sok lány ilyen tényleg.

Maradj számára egy kicsit 'elérhetetlen'.

2011. jún. 2. 20:07
 17/23 anonim ***** válasza:
Ez pontosan így van. A nők arról rinyálnak, hogy nekik érzéki, figyelmes, kedves pasi kell. Amikor pedig megkapják, akkor unalmasnak találják és lelépnek. Soha nem szabad teljesen megnyílni előttük és azt éreztetni velük, hogy felsőbbrendűek, mert akkor szánalmas b.lf.sznak fognak nézni, aki a csaj nélkül nem érzi magát jól. Le kell szarni őket, ha pedig emiatt szenvednek vagy lelépnek, akkor majd lesz másik.
2011. jún. 2. 21:38
 18/23 anonim ***** válasza:

Ha érzem, hogy szeretnek, mindent megteszek, főzök amit szeret, ha sóhajt akkor ugrok, de viszont elvárom. Ha nem érzem, akkor is próbálkozok egy darabig, hátha akkor kiváltom az odaadást, utána elcsüggedek és totál használhatatlan agresszív hideg ork leszek.

Szóval vagy hülyékkel jártál, vagy hülyékkel jártál.

2011. jún. 2. 22:43
 19/23 anonim válasza:
JAJA PERSZE. Mindd ezt mondja most, h ez így nem jó stb... a váalszolók nagy része sztem nő vagy hős szerelmes balek. Ne halgass rájuk. Igenis kell a nőknek h azt érezzék h nem kaptak meg teljesen, h legyen egy kis izgalom a kapcsolatotokban. Én nem erőltetek semmit ilyen téren, nekem ezek magától jönnek. Egy idő után neked is menni fog , pár ilyen csalódás után. Az idősebb hölgyektől pedig elnézést kérek, rájuk nem vonatkozik ez, abban a korban teljesen más dolgok számítanak fontsonak.
2011. jún. 7. 18:48
 20/23 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó szerintem nem minden 30 alatti nő elkényeztetett barbi baba. ˝mind ezt mondja˝ Hát akkor ezek szerint hazug is vagyok. Remek hozzáállásod van nőkhöz....hozzánk...
2011. jún. 7. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!