Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy érdekes kérdés boncolgatása, ti hogy látjátok?
Amit megfigyeltem, ha hideg vagy egy lánnyal, és nem mondod neki hogy szeretlek, hiányzol, hiányoztál stb.. sokkal oda adóbbak. De amint kimondod ezeket a szavakat, mutatod hogy oda vagy érte, vissza élnek vele. És mondhatni elbízzák magukat. Próbálnak játszani...stb. Kinyillik a szájjuk, odavágnak dolgokat, nyeregbe érzik magukat. hmm nem érdekes?
De azon is gondolkoztam már, hogy egy igazi kapcsolatban, ahol tényleg szeretik egymást a felek, ilyenen az ember nem is gondolkozik, csak jön az a bizöonyos érzés:boldogság.
Elképzelhető, hogy egy ideig jobban igyekeznek, odaadóbbak, de majd figyeld meg, hogy egy idő után rájönnek, hogy kár rád áldozni az energiájukat, feladják, és keresnek mást.
23/L
Ezek szerint akkor én működök másképp. Nekem nem tetszik, ha egy fiú hideg, távolságtartó, és érzéketlen. Nem értem miért gondolják sokan azt, hogy egy férfi attól férfi igazán, mert nem mutatja ki az érzéseit.
Viszont abban egyetértek veled, hogy egy igazi kapcsolatban ezek a dolgok fel sem merülnek. Nem lehet úgy komoly kapcsolatban élni, hogy a férfi ki sem mondja soha, hogy 'szeretlek', vagy hogy 'hiányzol'. Én például besokallnék, és azt hinném nem vagyok neki elég fontos.
Utolsó vagyok, és csak egyet kérdeznék: Te mit éreznél, ha te mindent megtennél egy kapcsolatban, de a lány hideg maradna, és távolságtartó?
Szerintem nemtől függetlenül elvárjuk a párunktól a törődést, szeretetet, és annak kinyilvánítását.
ÉS sajnálom, hogy te rossz helyen keresgéltél...:(
Az elején nagyon sok lány ilyen tényleg.
Maradj számára egy kicsit 'elérhetetlen'.
Ha érzem, hogy szeretnek, mindent megteszek, főzök amit szeret, ha sóhajt akkor ugrok, de viszont elvárom. Ha nem érzem, akkor is próbálkozok egy darabig, hátha akkor kiváltom az odaadást, utána elcsüggedek és totál használhatatlan agresszív hideg ork leszek.
Szóval vagy hülyékkel jártál, vagy hülyékkel jártál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!