Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy érdekes kérdés boncolgatás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy érdekes kérdés boncolgatása, ti hogy látjátok?

Figyelt kérdés

Amit megfigyeltem, ha hideg vagy egy lánnyal, és nem mondod neki hogy szeretlek, hiányzol, hiányoztál stb.. sokkal oda adóbbak. De amint kimondod ezeket a szavakat, mutatod hogy oda vagy érte, vissza élnek vele. És mondhatni elbízzák magukat. Próbálnak játszani...stb. Kinyillik a szájjuk, odavágnak dolgokat, nyeregbe érzik magukat. hmm nem érdekes?

De azon is gondolkoztam már, hogy egy igazi kapcsolatban, ahol tényleg szeretik egymást a felek, ilyenen az ember nem is gondolkozik, csak jön az a bizöonyos érzés:boldogság.

2011. jún. 2. 19:01
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Köszönöm Barbie, igyekszem (:
2011. jún. 7. 23:07
 22/23 A kérdező kommentje:

Igen, azzal én is maximálisan egyet értek: nem jó az, ha egy nő rádöbben, az övé vagy. Onnantól változnak a dolgok, hozzászoknak stb... erre akárki akármit mond... szinte törvény. Magam is tapasztaltam. Ha egy lányt úgy kezelsz, "nem Ő az egyetlen nő az életedben", akkor oda vannak érted, mennek utánad, megtesznek érted dolgokat. Amint kimutatod hogy oda vagy érte, nos...:)))))

Ezt a 17-2x éves lányokra értem, de főleg a 1x évesekre.Többivel nem volt még tapasztalatom.

2011. jún. 8. 13:30
 23/23 anonim válasza:
ennyi, jól látod a dolgokat, menni fog a csajozás, hidd el nekem ;)
2011. jún. 8. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!