Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekes kérdés, de mit tegyek?
Féléve meg ismertem egy fiút! nagyon jóba lettem vele,igazából mondhatni úgy is,hogy totál beleszerettem.
Van barátnője kb. 3 hete, de azt mondja,hogy nagyon elhidegültek és már nem is szereti.
Beszéltem az egyik haverjával,akinek azt mondta,hogy soha sem volt még igazán szerelmes,de nem a barátnőjébe,hanem belém!
Én ennek nagyon örülök,meg minden.
Ám de a fiú meg írja,hogy nem tudja,hogy szakítson a barátnőjével,pedig nem szereti.
Nagyon odavagyok érte,és félek h a barátnője nagyon vissznyalja magát:/
Mit tegyek?
nagyon kitálaltam már a fiúnak,találkoztunk is,ami részemről és részéről is felejthetetlen volt:)
A válaszokat előre is köszönöm!!:)
3 hét alatt elhidegült?:D
Am. ha téged annyira szeret, és az a találkozás olyan felejthetetlen volt, akkor mégis miért nem szakít a csajjal? Ezen azért elgondolkodhatnál...
eltévesztettem..*most igazán szerelmes..de belém.
úgy értem,hogy nem szereti már úgy mint az elején..és amilyen jó volt az elején most olyan rossz:/
azt tervezi,csak nem tudja,hogy tegye meg mert nem egy szakítós típus:/
nagyon szépen köszönöm a válaszokat,de jöhetnek még:)
nagyon hasonlít az én helyzetemhez:D
egyik ismerősöm elhívott egy kis létszámú házi buliba,itt ismertem meg,ekkor volt bnője 1 hete,ő volt neki az első.
egy kis alkohol oldotta a gátlásokat,szóval táncközben megcsókolt.ekkor hirtelen leállítottam hiszen volt bnője.na ettől a pillanattól kezdve kicsit el volt cseszve az estém,mivel nagyon rossz érzés volt bennem,mivel nem is gondoltam volna h lehet köztünk vmi.
ez előtt még korábban az este folyamán elkérte az msn címem,majd közvetlen buli után másnap felvett,sokat beszélgettünk.a helyzet nála is az volt h nem tud szakítani,hiszen az a csaj az első bnője,pedig mondta is h velem százszor jobban érezte magát,vele csak smárolni jártak össze egyszer kétszer.
a buli óta eltelt 5 nap és szakított a csajjal,engem elhívott talizni:D holnap lesz a második talink:D
úgy érzem kezdek egyenesbe lenni.
szóval sok sikert neked is.
jaj aranyosak vagytok,köszönöm:)
igazából,már nagyon a szakításon van.
és este..felhívott és elmondta,hogy nagyon odavan értem..és eddig önön butaságából nem vette észre:))
de érettségi szünete van..így a barátnőjével csak csütörtökön találkozik élőben(a suliban,mert 60 km-re lakik a csaj.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!