Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdekes kérdés, de mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekes kérdés, de mit tegyek?

Figyelt kérdés

Féléve meg ismertem egy fiút! nagyon jóba lettem vele,igazából mondhatni úgy is,hogy totál beleszerettem.

Van barátnője kb. 3 hete, de azt mondja,hogy nagyon elhidegültek és már nem is szereti.

Beszéltem az egyik haverjával,akinek azt mondta,hogy soha sem volt még igazán szerelmes,de nem a barátnőjébe,hanem belém!

Én ennek nagyon örülök,meg minden.

Ám de a fiú meg írja,hogy nem tudja,hogy szakítson a barátnőjével,pedig nem szereti.

Nagyon odavagyok érte,és félek h a barátnője nagyon vissznyalja magát:/

Mit tegyek?

nagyon kitálaltam már a fiúnak,találkoztunk is,ami részemről és részéről is felejthetetlen volt:)

A válaszokat előre is köszönöm!!:)

2011. máj. 2. 21:21
 1/8 anonim ***** válasza:

3 hét alatt elhidegült?:D

Am. ha téged annyira szeret, és az a találkozás olyan felejthetetlen volt, akkor mégis miért nem szakít a csajjal? Ezen azért elgondolkodhatnál...

2011. máj. 2. 21:23
 2/8 anonim válasza:
Mond meg neki a frankót.
2011. máj. 2. 21:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Megmondom, hogy mit csinálj... Szilvásbuktát, mert azt szeretem :DDD
2011. máj. 2. 21:25
 4/8 A kérdező kommentje:

eltévesztettem..*most igazán szerelmes..de belém.

úgy értem,hogy nem szereti már úgy mint az elején..és amilyen jó volt az elején most olyan rossz:/

azt tervezi,csak nem tudja,hogy tegye meg mert nem egy szakítós típus:/

nagyon szépen köszönöm a válaszokat,de jöhetnek még:)

2011. máj. 2. 21:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát figyi mondd meg neki, hogy ez komoly, és téged aggaszt meg idegesít, mármint ne a csajról beszélj, hanem a saját érzéseidről. És mondd meg neki, hogy döntse el hogy mit akar, mert így a te érzéseiddel játszadozik, viszont te nem vagy semmiféle játékszer! Venni fogja az adást, hidd el.
2011. máj. 2. 21:57
 6/8 anonim ***** válasza:

nagyon hasonlít az én helyzetemhez:D

egyik ismerősöm elhívott egy kis létszámú házi buliba,itt ismertem meg,ekkor volt bnője 1 hete,ő volt neki az első.

egy kis alkohol oldotta a gátlásokat,szóval táncközben megcsókolt.ekkor hirtelen leállítottam hiszen volt bnője.na ettől a pillanattól kezdve kicsit el volt cseszve az estém,mivel nagyon rossz érzés volt bennem,mivel nem is gondoltam volna h lehet köztünk vmi.

ez előtt még korábban az este folyamán elkérte az msn címem,majd közvetlen buli után másnap felvett,sokat beszélgettünk.a helyzet nála is az volt h nem tud szakítani,hiszen az a csaj az első bnője,pedig mondta is h velem százszor jobban érezte magát,vele csak smárolni jártak össze egyszer kétszer.

a buli óta eltelt 5 nap és szakított a csajjal,engem elhívott talizni:D holnap lesz a második talink:D

úgy érzem kezdek egyenesbe lenni.

szóval sok sikert neked is.

2011. máj. 2. 22:01
 7/8 anonim ***** válasza:
3 hét aztán sok idő, bármit eldonthet
2011. máj. 3. 01:22
 8/8 A kérdező kommentje:

jaj aranyosak vagytok,köszönöm:)

igazából,már nagyon a szakításon van.

és este..felhívott és elmondta,hogy nagyon odavan értem..és eddig önön butaságából nem vette észre:))

de érettségi szünete van..így a barátnőjével csak csütörtökön találkozik élőben(a suliban,mert 60 km-re lakik a csaj.)

2011. máj. 3. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!