Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy érdekes kérdés!?
Aki szerelmes valakibe de sajnos nem lehet övé!!
Kérdésem:
Szokott Neked/Nektek/ olyan lenni hogy lefekvés előtt gondolsz/gondoltok/ a illetőre, hogy mit csinálhat most éppen, de jó lenne vele lenni??Milyen érzés??

Igen,tudom milyen érzés...nem telt el éjszaka,hogy ne gondoltam volna rá.Mindig ábrándoztam arról,hogy milyen jó lenne vele lenni ,milyen jó lehet vele csókolózni,hozzáérni,érezni,hogy viszont szeret.
Képzelegtem szinte mindenről..együtt menni vidámparka,állatkertbe,fagyizni,beszélgetni,BÁRMIT,csak velem legyen...
Iszonyúan tud fájni.
Főleg,ha mindent megteszel azért,hogy tied lehessen,és mégse...engem egyenesen az őrületbe kergetett...nem szeretek feladni dolgokat,mindenért a végsőkig küzdök...de nála feladtam.Ő volt az egyetlen,akire azt mondtam..ha nem,hát nem.Ez egyántalán nem rám vall.
Ám rá pár hónapra mégis összejöttünk...de sose tudtam meg,hogy mégis miért.
Hm.. Istenem... Úgy látszik sokan vagyunk így ebbe a világba.
De télleg milyen ez..Kicsit jó is de leginkább rossz... :(
Együtt érzek veletek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!