Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy érdekes kérdés!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy érdekes kérdés!?

Figyelt kérdés

Aki szerelmes valakibe de sajnos nem lehet övé!!

Kérdésem:

Szokott Neked/Nektek/ olyan lenni hogy lefekvés előtt gondolsz/gondoltok/ a illetőre, hogy mit csinálhat most éppen, de jó lenne vele lenni??Milyen érzés??

2010. márc. 15. 11:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
igen.ez azt bizonyítja hogy szerelmes vagy.
2010. márc. 15. 11:32
 2/16 anonim ***** válasza:
aha:(
2010. márc. 15. 11:35
 3/16 anonim ***** válasza:
Igen, és hihetetlenül sz_r érzés :\
2010. márc. 15. 11:51
 4/16 anonim ***** válasza:
Az igen, azt hitem ezel csak én vagyok igy :/
2010. márc. 15. 11:57
 5/16 anonim ***** válasza:
Ha tudjuk, hogy sajnos nem lehet a miénk sosem akkor rohadt sz@r érzés igencsak......
2010. márc. 15. 11:58
 6/16 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is ilyen van, és az én szerelmem tudja, hogy szeretem, de ő is azt mondta sajnos nem tud mit tenni, mert nem az esetem. Mindig rágondolok, és róla álmodok.
2010. márc. 15. 12:03
 7/16 anonim ***** válasza:
Igen. :S:S
2010. márc. 15. 12:34
 8/16 anonim ***** válasza:

Igen,tudom milyen érzés...nem telt el éjszaka,hogy ne gondoltam volna rá.Mindig ábrándoztam arról,hogy milyen jó lenne vele lenni ,milyen jó lehet vele csókolózni,hozzáérni,érezni,hogy viszont szeret.

Képzelegtem szinte mindenről..együtt menni vidámparka,állatkertbe,fagyizni,beszélgetni,BÁRMIT,csak velem legyen...

Iszonyúan tud fájni.

Főleg,ha mindent megteszel azért,hogy tied lehessen,és mégse...engem egyenesen az őrületbe kergetett...nem szeretek feladni dolgokat,mindenért a végsőkig küzdök...de nála feladtam.Ő volt az egyetlen,akire azt mondtam..ha nem,hát nem.Ez egyántalán nem rám vall.

Ám rá pár hónapra mégis összejöttünk...de sose tudtam meg,hogy mégis miért.

2010. márc. 15. 12:42
 9/16 anonim ***** válasza:
f/16 voltam
2010. márc. 15. 12:45
 10/16 A kérdező kommentje:

Hm.. Istenem... Úgy látszik sokan vagyunk így ebbe a világba.

De télleg milyen ez..Kicsit jó is de leginkább rossz... :(

Együtt érzek veletek!!

2010. márc. 15. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!