Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy érdekes kérdés!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy érdekes kérdés!?

Figyelt kérdés

Aki szerelmes valakibe de sajnos nem lehet övé!!

Kérdésem:

Szokott Neked/Nektek/ olyan lenni hogy lefekvés előtt gondolsz/gondoltok/ a illetőre, hogy mit csinálhat most éppen, de jó lenne vele lenni??Milyen érzés??

2010. márc. 15. 11:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem is:( TERHES VAGY!
2010. márc. 15. 13:44
 12/16 anonim ***** válasza:
Aki úgy érezte már ezt az érzést hogy tényleg halálosan szerelmes volt, onnantól kezdve semelyik létező lánnyal/nővel nem akar soha szexuális kapcsolatba kerülni, és egyszerűn minden kevésbé fogja érdekelni mint azelőtt, történjen akármi. Halottam már olyat is hogy két család utálta egymást, és az egyiknek volt egy fia a másik családnak meg egy lánya és az egyik család sem engedte a gyerekét a másik család gyerekéhez és mind a két családnak a gyereke annyira szerette egymást, hogy végül (mert nem lehettek egymásé) öngyilkosok lettek, amire egy átlag ember szerintem valami olyasmit mondana hogy: hülyék voltak, de ha akárki is átérezne olyan szerelmet olyan körülmények közt, ami fényévekkel erősebb annál az érzésnél amit sok ember szerelemnek gondol, akkor szerintem azok az emberek vagy szintén öngyilkosok lennének vagy az alkoholba menekülnének, úgy hogy ne is legyenek maguknál. De az tuti hogy úgy kiégnének mind ahogy az elő van írva.
2010. márc. 15. 17:33
 13/16 anonim ***** válasza:
azt nem hallottad, hanem olvastad, vagy láttad, és egy Sakespeare nevü bácsi irta ^^. am lehet van benne valami... :\
2010. márc. 15. 17:58
 14/16 anonim válasza:
fél évig csak ezt csináltam,bár már szinte nem gondolok rá de mikor az "új" barátnőmmel alszok (6 hónapja vagyunk 1ütt) van hogy a másikról álmodok...
2010. márc. 16. 22:06
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez olyan sz@r érzés, hogy nagyon. Emiatt hánykolódtam soxor hajnali 2-3-ig. Szóval órákat. De kellett pár hónap míg, beletörődött az ember. És kellett egy másik szerelem ami feledtetni tudta mindezt.
2010. márc. 16. 22:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Velem is ugyanez van....:( és szar érzés nagyon..:(
2010. márc. 18. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!