Szerintetek eljött már ennek az ideje számomra? *. *
Figyelt kérdés
Januárban leszek 15 éves most kezdtem a gimnáziumot. van egy barátom akit nagyon szeretek és már nagyon sokszor volt olyan alkalom hogy már majdnem eljutottunk arra a pontra hogy megtörténjen a dolog de visszafogtuk magunkat és nem mentünk addig el a dologig.A legtöbb magam korabeli lánynál érettebb vagyok úgy gondolom meg mondták is már sokan(jó lényegtelen nem egozás.)Én úgy érzem kész lennék testileg lelkileg a nagy dologra és a barátommal nagyon szeretjük egymást nagyon régóta.Szánalmasnak tünék ha ilyen idősen veszíteném el?!
2010. okt. 18. 21:33
1/10 anonim válasza:
alapvetően én nem ítéelm el. neked kell tudnod mennyire bízol meg a párodban, mennyire szereted, és mennyire vagy érett. Ezt a döntést neked kell meghoznod, de belőlem megszólal a pszichológus: amíg csak körbeírva "a nagy dolog" számodra a szex, addig nem biztos hogy készen állsz rá :)
2010. okt. 18. 21:40
2/10 anonim válasza:
Ezt a kérdést elnézve nem vagy biztos magadban, vagyis még nem állsz készen.
2010. okt. 18. 21:40
3/10 anonim válasza:
Ha annyira érett lennél mint ahogy mondod akkor nem kérdezted volna meg...
1 ha elveszted akkor az nem lesz rábírva
2 ahhoz lefekszel a barátoddal ahhoz senkinek semmi köze
3 ne más döntse már el h te szexelsz vagy nem...
2010. okt. 18. 21:41
4/10 Kamuuu válasza:
Ha érett lennél akkor nem kérdeznéd meg :)
2010. okt. 18. 21:48
5/10 anonim válasza:
Minden 14-15 éves azt hiszi, hogy érettebb a koránál, pedig nem. Én is azt hittem.
Egyébként meg ne. Ezt csak azért mondom, mert feltetted ide a kérdést. Aki biztos abban, hogy megtörténjen a dolog (gondolom az első piálásra gondolsz), az nem tököl, hanem bemegy a boltba, és vesz valami piát.
2010. okt. 18. 22:07
6/10 anonim válasza:
Tudod..én nem filóztam azon, hogy érett vagyok e rá, vagy eljött e az ideje stb. Szerelmes voltam, tudtam hogy kell védekezni..megtettem. 14 voltam. Soha egy percre sem bántam meg..
Sztem a legtöbb mai fiatal lány azon problémázik hogy mikor, pedig a kivel a fontos!
24L
2010. okt. 18. 22:14
7/10 anonim válasza:
azért kérdezte mert érveket szeretne hallani. csakis ő dönt.
2010. okt. 19. 17:34
8/10 anonim válasza:
HE 15 ÉVESEN A KÖNNYVET SZORÍTSAD NE A F*T
2010. okt. 19. 18:26
9/10 anonim válasza:
14 évesen belekezdesz a szexbe, mit fogsz csinálni 2 év múlva?
partyzni fogsz totál betépve és a gruppen szex felé fordulsz?
én 16 leszek 2 hó múlva, másfél éve komoly kapcsolatom van, de nem feküdtünk le. nem életcélom a kiégés..
2010. okt. 19. 18:57
10/10 anonim válasza:
figyelj ne azzalfoglalkozz hogy ki mit mond!! ha szeretitek egymást s készen álsz áltok rá akkor ne törődjmásokkal!!!ha biztos vagy benne hogy akarod s úgy érzed a barátod nem cspna beh vagy valami akkor tényleg zárj kih mindekit s csak azzal foglalkozz amit te s a barátod akartok!!! Nálam úgyanígy volt s NemBÁNTam meg!!!!Szia
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!