Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről lehet beszélgetni tánc közben valakivel, aki fontos a számomra?
Első értelmes válasz, köszönöm
Számtalanszor láttam már (akár a TV-ben, akár az életben), hogy tánc közben beszélgetnek, akkor sem tudtam elképzelni sem, hogy valyon miről lehet diskurálni.
Sztem ez attól függ, milyen kapcsolatban álltok egymással:P
Ha mondjuk látszik rajta (akár egy halvány jele is) h neki is bejössz, akkor eleinte alapból nem beszélgetne lassú közben, mivel a gondolataival lenne elfoglalva (már ha értelmes ember aki törődik az érzelmekkel)Ilyenkor mondjuk olyanokra gondolok h pl. végiggondolja h most tulajdonképp mi is történik, meg h te jó ég, ez milyen klassz és olyan jó h vki átölel/ vkit átölelhet estébéestébé. Utána ha már eltelt X idő, akkor halkan (már amennyire a zene engedi x)elkezdhetnél vele beszélni. Először is h hogy érzi magát, meg h legközelebb ez meg az lesz, meg h eddig mi történt (esetleg a randin, v bulin) és így tovább. Több ötletem jelenleg nincs ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!