Egy nagyon fontos kérdés számomra?!
Figyelt kérdés
Sziasztok! 17 éves vagyok és a bnőmmel fentvoltunk nálunk. Csókolóztunk és nagyon beindultam rá és a péniszemből egy kevés szintelen folyadék jött ki nemtudom mivolt az és az baj? Vagy esetleg baj ha ugy dugom be a punciba?????????2010. máj. 24. 17:58
1/24 anonim válasza:
úúúristenn... 17 éves létedre nemtudod meg azt hogy baje ha ugy dugod be?:O:O előváladék volt és igen baj mivel terhes lehet attólis kivétel ha fogamzásgátlót szed.. használjatok óvszert VÉDEKEZZETEK!!!!!
2/24 anonim válasza:
az előváladék volt. ez természetes. semmibaj sem lesz belőle. megnyugodhatsz :)
16/F
3/24 anonim válasza:
megint én. egyáltalán nem lehet terhes a csaj ettől
16/F
4/24 A kérdező kommentje:
Nemhasználunk semmit de akkor ettől nemlehet egyáltalán terhes tuti??
2010. máj. 24. 18:04
5/24 anonim válasza:
az előváladéktól nem.
de azért ne élvezz bele mert akkor már terhes lesz. (bocs ha lenézésnek érezted)
16/F
6/24 anonim válasza:
Jó nagy marhaságot mondd a 16/F,mert igenis lehet tőle terhes,úgyhogy ne szórakozzatok ezzel.
Különben meg illene már ennyi idősen tisztába lenni bizonyos dolgokkal.
18/L
7/24 anonim válasza:
Attól nem lehet, de ha nem használtok semmit attól már igen. Hülyegyerek, 17 évese több eszed is lehetne.
8/24 anonim válasza:
De lehet terhes, mert az előváladékban is lehet sperma, ami megtermékenyíti a petesejtet. Nagyon kicsi az esélye, de előfordulhat!
9/24 anonim válasza:
ja és inkább védekezzetek (fogamzásgátló + óvszer)
első a biztonság
második az élvezet:D
16/F
10/24 anonim válasza:
Az előváladéktól terhes lehet! Sokan azt hiszik, hogy attól még nem lehetnek azok. Amúgy nekünk ezt biosz órán is elmondták hol figyelsz te a suliba?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!