Szerintetek ez gáz? De őszintén, mert én nem tudok dönteni
Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, 2 fiuval feküdtem le eddig, mindkét kapcsolatom hosszú volt. Megismertem egy fiut, aki 26 lesz és még szűz, sőt smárolni is csak 2szer smárolt. A gond az, h én belsöleg nagyon megkedveltem, sokat gondolok rá, jól elvagyunk, viszont külsőleg egyáltalán nem jön be, és aggaszt h még senkivel sem feküdt le ennyi idősen.. Lehet gáz, de így adjak ennek egy esélyt v felejtős? Oltást nem kérek.2010. okt. 18. 00:16
21/22 anonim válasza:
folyamatosan hazudsz megakarsz felelni a környezetednek mennyél haza aztán döntsd el hogy mit akarsz 1ütt szeretnék élni vele/inkább megtartom barátnak 1álmot mindig könnyebb összetörni mint megvalósitani.és 1 ilyen srácnál minnél tovább húzod,halasztod a végén annál jobban fog neki fájni (hosszú i, , . meg mindenféle mondatvégi i(hosszú) i(hosszú) direkt nincs a szövegben
22/22 anonim válasza:
Szerintem szerelmes semmiképpen sem vagy belé! Ha a külsője nem tetszik, akkor nem. Ha szerelmes vagy, és ha mások csúnyának is tartanák, te akkor is helyesnek látnád. Lehet, hogy megtaláltad benne a lelki társad, de az nem elég egy jó kapcsolathoz, kívánnod kéne mint az állat kb:D! Az, meg hogy 26 évesen egy férfi szűz, az nem normális szerintem.... Biztos van valami problémája.Én a helyedben ennek a kapcsolatnak nem adnék esélyt, csak barátok kéne maradnotok. Aztán ha tényleg komolyabbak az érzelmeid/érzelmeitek, akkor megtörténik magától, aminek történnie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!