Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek ez gáz? De őszinté...

Szerintetek ez gáz? De őszintén, mert én nem tudok dönteni

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, 2 fiuval feküdtem le eddig, mindkét kapcsolatom hosszú volt. Megismertem egy fiut, aki 26 lesz és még szűz, sőt smárolni is csak 2szer smárolt. A gond az, h én belsöleg nagyon megkedveltem, sokat gondolok rá, jól elvagyunk, viszont külsőleg egyáltalán nem jön be, és aggaszt h még senkivel sem feküdt le ennyi idősen.. Lehet gáz, de így adjak ennek egy esélyt v felejtős? Oltást nem kérek.
2010. okt. 18. 00:16
1 2 3
 11/22 soundcloud válasza:
3 hónapja? wáóóó, azért az nem semmi. na jó, azért, ha hiányzik meg szereted az érintését, akkor valamit érzel iránta, amit szerintem szerelemnek hívnak:D másrészt meg ne kínozzátok egymást. kipróbálod, ha jó, akkor happy end, ha nem neked egy rossz tapasztalat, a srác meg totál bekattan
2010. okt. 18. 00:39
 12/22 soundcloud válasza:
az szar, ha megcsaltak...sorry
2010. okt. 18. 00:40
 13/22 A kérdező kommentje:

semmi gond, én azért örülök h próbáltok segíteni :)

Tényleg nehéz helyzet, és olyan igazságtalan velem az egész élet, még így párkapcsolatok terén is, találok végre vkit, aki belsőleg számomra tökéletes, erre tessék :/

Gondolkodtam énis az érzéseken, hát tény hha meghallok egy számot a rádioba ami közös egyből eszembejut, szeretem ha hozzámér, meg elég sokat gondolok rá, de ugye egy kapcsolat "alapkövetelménye" a szex, nem tudom h az részemről mennyire menne :S Nagyon nehezen tudom magam ígyis átadni másnak, és zavar ez is h még szűz ennyi idősen.... legalább egy csaj lett volna neki előttem, lenne némi tapasztalata, vagy látott volna már élőbe meztelenül lányt.... egyébként ennyi "hibája" van, emellett tavaly diplomázott, most dolgozik, szóval egyébként minden rendbe vele :)

Csak érzem rajta hha bármi pozítivat mondok neki, kezdi elhinni h lesz vmi, és én se tehetem ezt vele míg ilyen hullámzó a vele kapcsolatos érzésem...

2010. okt. 18. 00:53
 14/22 A kérdező kommentje:
ja, egyébként mindenkinek ment a zöld kéz :)
2010. okt. 18. 00:53
 15/22 soundcloud válasza:
köszi a zöldit:D igen, azt tényleg jól látod, hogy szex nélkül nincs jó kapcsolat (szerintem, habár van egy ismerősöm, akik nem viszik túlzásba a lepedőgyűrögetést és mégis nagyon megvannak..ki érti?). ja és az, hogy nem nagyon tudod vele elképzelni a szexet azért van, mert esetleg taszít a külseje? másrészt nem tudom, hogy milyen lelkiállapotban voltál amikor találkoztatok, de nem lehet, hogy törődésre vágytál és ő pont megadta neked és ezért érzed, hogy hiányzik meg a többi?
2010. okt. 18. 00:59
 16/22 A kérdező kommentje:

igen, ez is gond lehet h eléggé sérült a lelkem és jó vele és ennyi... csak durva h még a voltbarátaimmal sem tudtam magam ilyen jól érezni, ők igazából csak külsőleg tetszettek, és szexuálisan vonzottak, belül az egyik egy kuka volt, semmi saját vélemény, állandóan én beszéltem társaságba is, neki is, szval semmi extra :S

Én meg ezt a fiút nem tudnám megbántani h jó akkor járjunk, aztán ő 2 nap után már nagyon szerelmes, és én kezdek el újra habozni h ez így nemjóó, úgy nemjó, aztán mikor jönne a szex, lehet teljesen leblokkolnék, és mindketten megalázónak éreznénk a helyzetet.

Viszont attól is félek, h nemet mondok, később megbánom:)

De már hónapok óta megy nálam ez a dolog, valamit végre már dönthetnék, most én mondom h "Ki érti a nőket???" :D

Egyébként pár ismerősömnek elmondtam ezt a történetet, jót derültek rajta, mert ezzel a fiúval amennyire egyezünk belsőleg, annyira különbözünk külsőleg...

2010. okt. 18. 01:07
 17/22 soundcloud válasza:
a nőket? az életem nem lesz elég rá, hogy megértselek titeket. mint a kémia-látom én az ábrát, tudom is, hogy mit ábrázol, aztán a végén kiderül, hogy mégsem értem. fúúú, nem tudom, akkor, hogy mit tudnál tenni. vonz is, de bizonytalan is vagy..ááááá:( és az ismerőseid a nevetésen kívül nem tudtak tanáccsal szolgálni? (ők azért jobban ismernek téged, meg lehet, hogy őt is, én meg még a nevedet sem tudom, de sajnos nincs több ötletem, innentől neked kell döntened) amúgy nincs olyan a környezetedben, aki még szóba jöhet? és aki külsőleg-belsőleg bejön, csak nem vagytok annyira egyformák belsőleg?
2010. okt. 18. 01:15
 18/22 anonim ***** válasza:

zavar hogy ennyi idősen szűz? megnyugtatóbb lenne ha már lett volna valakije? hát hogy mondjam: a szűzesség elvesztése nemcsak külső kérdése:alternatívák a belső mellett:pénz,pia,turkáló.Azaz qrva;fiú és lány ha kölcsönösen részegek nem finnyásak;keresnek valakit aki náluk is rondább és az örömmel benne van.

Amúgy biztos van olyan srác aki nála fiatalabb tapsztalt és mégkevésbé jönne be neked a külsőre.Az talán jobb lenne?

Szomorú hogy az embereknek csak amiatt hogy ne nézzék őket le,túl kell egymást licitálniuk ki a nagyobb parázna.

Azon csodálkozok hogy aggaszt téged hogy nem feküdt le senkivel ,de ha nem is tetszik akkor több kérdés nincs.A válasz: felejtős,méghozzá mihamarabb hogy újra tudjon próbálkozni immár másnál.Ahogy az egyik haverom mondaná(persze tréfásan): mégsem jöhetek össze mindenkivel csak azért hogy boldognak lássam.

2010. okt. 18. 01:35
 19/22 anonim válasza:
Szerintem ha vonzódsz hozzá és szereted ha megérint, akkor tényleg van valami köztetek, amiből talán egy nagyon szép kapcsolat kialakulhatna. Ugyanakkor ha nem tudod azt sem elképzelni, hogy megcsókold, akkor nem vonzódsz hozzá szexuálisan. Nekem volt olyan barátom, akivel ki sem merem írni, hány évig voltam úgy együtt, hogy szerettem, de szexuálisan nem izgatott...(persze mivel az első barátom volt, ezt már csak utólag látom, mekkora hiba volt ennyi évig együtt lenni) sajnos egy kapcsolatban a nem jó szex egyszer csak a kapcsolat romlásához vezet. Lehet, hogy jobb, ha barátok maradtok, lehet, hogy lefekszel vele és őrült jó lesz. CSak te tudsz dönteni. sok sikert!
2010. okt. 18. 12:45
 20/22 anonim válasza:

mégis.hogyan.néz.ki.szegény?

nagyon.csúnya?te.meg.túl.szép?

2010. okt. 18. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!