Most azok írjanak ide akik 20-30 évesek és szüzek, de őszintén, ja és még pasijuk sincs, miért nincs? Bántanak miatta?
23 éves vagyok, és még szűz.
Ja, és nincs pasim, de nem is kell.
23 F
Hogy miért nincs... jó kérdés, ha tudnám változtatnék. Nem vagyok csúnya, nem vagyok elviselhetetlen, viszont nem vagyok nagy társasági ember ez tény.
Bántani? Ki bántana? A barátaim ismernek, ha bántanának emiatt, nem lennének barátok... család, miért bántana? Más meg nem számít.
22/L
nekem van pasim, de csak 20 évesen lett, előtte még kézenfogva se mentem senkivel
ez azért volt, mert én komoly kapcsolatot kerestem, olyat akivel hosszútávon eltudom képzelni a jövőmet
a szüleimen, családtagokon kívül senki se piszkált vele, hogy még nincs pasim
de az mondjuk eléggé zavart, amikor az összes barátnőmnek volt már, csak nekem nem
ennek ellenére megvártam akiről úgy éreztem az igazi lehet (és remélem az is, de csak 3 és fél hónapja vagyunk együtt)
26/N vagyok és szűz. A külsőmmel nagyjából elégedett vagyok, csinosnak tartom magam. Különösebben rossz természetem sincs. Kicsit zűrös volt a lelkivilágom az elmúlt években (kötődési problémák, társfüggőség, ilyesmik), de sokat fejlődtem.
Komoly kapcsolatom nem volt még, inkább rövidebb ismerkedések, próbálkozások.
Azért nem feküdtem le egyikükkel sem, mert nem éreztem irántuk szerelmet, és ők sem irántam. Nem volt meg az az igazi bizalom, az az intim légkör, azok az érzelmek, amik ehhez kellenének.
Azt hiszem, ha már ennyit vártam, most már nem fogom csak úgy odadobni magam valakinek, hogy ne legyek szűz. Bízom abban, hogy találok majd olyan férfit, aki méltó lesz erre.
21 éves lány vagyok. Volt egy kapcsolatom, de nem jutott el arra a szintre, hogy lefeküdjünk.
Hogy bánom-e? Nem tudom...néha egy kicsit bánom, mert úgy érzem, hogy kimaradtam valamiből. De máskor meg arra gondolok, hogy mégis jól döntöttem. Nem tudom megmondani.
A szüleim néha piszkálnak, meg rokonok szokták kérdezgetni, van-e valakim, aztán amikor megmondom, hogy nincs, akkor elképednek, hogy ennyi idős lányoknak már mind komoly barátjuk van...na az piszok rosszul tud esni sajnos. Az is, ha valakik (egy pár) egyfolytában nyalják-falják egymást. Irigy vagyok talán..
A szüzességemmel nem piszkálnak.
A barátaim tiszteletben tartják, egyik sem szólogat be miatta. Na jó, egyszer valamelyik beszólt valami csúnyát, meg is haragudtam rá, haza is mentem.
De nincsen ezzel semmi gond. Természetesen kezelik. Néha kiakadok, hogy mekkora béna vagyok itt ennyi idősen, akkor meg meg is vigasztalnak általában.
Hogy miért vagyok egyedül, az biztos az én hibám. De szerintem a legjobb úton haladok a javítással ^^
Nem vagyok különösebben csúnya, értelmes vagyok, hát csak találok valakit.
Sok szerencsét a többieknek is, bocsi a sok írásért :)
Én is szűz vagyok, pasim sem volt még, pedig teljesen átlagos külsővel rendelkezem, sőt állítólag még szép is vagyok...
Bár régebben szégyelltem kicsit a családom és mindenki előtt, de már inkább értéknek tartom, hogy én még nem adtam oda magam senkinek.
Igazából nekem lelki eredetű problémák miatt alakult így, szóval akik ismernek tudják, és nem szoktak ezzel bántani, de azért bennem van, hogy mégis mit gondolhatnak rólam emiatt...
Az viszont tény, hogy aki ilyen helyzetben van annak még nehezebb ez az egész. Legalábbis én képtelen vagyok bárkiben is megbízni, és elűzni azokat a gondolatokat, hogy csak arra kellek neki.
Én ezek után sem fogom elsietni a dolgokat, és nem fogok csak úgy bárkivel lefeküdni azért, hogy túl legyek rajta. Addig várok amíg nem jön el az a valaki...
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!