Miért "bántanak" csomoan azzal hogy még szüz vagyok 15 lassan 16 évesen? :O
pontosan! te gondolkodsz normálisan! ne foglalkozz az ellened szólókkal. és amit mondtak neked h nem akartak utána megbántani az csak blabla..
21/L
(amúgy én már közelebb voltam a 19hez mint a 18hoz amikor elvesztettem.. és? ettől talán gáz vagyok?)
ne foglalkozz velük
lehet hogy most rosszul érzed magad, de így sokkal jobb
Én értelek, és megértelek.
Engem is piszkálgattak 16 évesen, most 21 vagyok. Nem tudom az iskolában most hogy megy az ilyesmi, de ha csak a gyakori kérdéseket nézem, elég ramaty a helyzet. Egy felmérés eredményét olvastam épp tegnap, ahol arról tájékoztatták az olvasókat, hogy a megkérdezett 13 évesek fele már nem szűz. Spontán dolognak tartják, egy küldetésnek a szüzességelvesztést, már a szerelem sem annyira sem fontos. Csak a szex. És mit lát az ember? A felnőtt emberek is össze-vissza mindenkivel diszkóban, diszkó előtt, után, házibulikban, és mindenféle kreatív helyen. Én nem ismerek ilyen embereket persze, de az ismerőseim elmesélik, hogy a barátaik, haverjaik milyenek, és nem csodálkozom semmin.
Itt a gyakorikérdéseken sokan írnak azzal, hogy még szüzek, és ez gáz-e. Szerintem azért kérdezik meg, mert megerősítést várnak, holott maguk mégis cikinek érzik. De ezt súlykolja a média, és így a fiatalok is egymásnak. Azonban az lenne a normális, ha már testileg-lelkileg felkészült fiatalok vágnának bele ebbe. Nem 13-14 évesek, akik azt hiszeik, a megszakításos védekezés az védekezés, vagy ha menstruáció után 1 nappal óvszer nélkül szexelnek, nem esnek teherbe. Illetve nem tudom hogy mennyire olvasod a rovatokat, de egy átmulatott éjszaka után, 3 ismeretlennel való hancúr után is azt kérdezik lehetnek-e terhesek, a nemi betegségekbe bele sem gondolnak.
Nem azt mondom, hogy házasodjanak meg, és úgy feküdjenek le akárkivel, de a normális szerintem az lenne, ha találnának egy pár maguknak, aki hosszútávú kapcsolat, nem csak alkalmi partner, és vele lennének együtt, vele veszítenék el a szüzességüket. Attól függetlenül nem erről hallani, nem ezt látni. Én persze csak hallomásból tudom, de az általános iskolai osztálytársaim közül néhányan olyan durván vesztették el, hogy égnek áll a hajam.
Szóval te normális vagy, és ha cikiznek is, ne szomorkodj. Te csinálod jól.
az igazság az, hogy mindenkinek máskor érkezik el az idő az első alkalomra. és ez semmi összefüggésben nincs a későbbi szexuális életének minőségével! hacsak nem annyiban, hogy akik túl korán kezdik, azoknak nagyobb eséllyel rossz emlék az első alkalom, meg hamarabb "kiégnek", és ez befolyásolhatja a későbbi szexuális életüket.
egyébként én is 18 voltam. nem bántam meg, szerintem az ember jobban is élvezi, ha már testileg-lelkileg is érett rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!