Miért "bántanak" csomoan azzal hogy még szüz vagyok 15 lassan 16 évesen? :O
Figyelt kérdés
szerintem tiszta normális.. és pár kapcsolatom ment is emiatt tönkre. mert attol féltek hogy utánna rájuk tapadok.. tudom hogy aki ezt gondolja az nem is szeret igazán.. de akkor is olyan rosszul esik..:S2011. máj. 2. 00:24
21/23 anonim válasza:
Én 15 évesen vesztettem el a szüzességem, de nem dicsekedtem vele! Sőt.. senki nem is tudja azóta sem. Nem voltunk túl régóta együtt a barátommal, de egy nagyon hosszú kapcsolat lett aztán. Nem bántam meg, de csak a barátaim miatt biztos nem feküdnék le senkivel.
22/23 anonim válasza:
Sok marha miatt ne menj bele egy olyan dologba amit nem akarsz! Ha belemész tudod mi fog történni? Meglesz a dolog, aztán a "párod" szépen faképnél hagy. Én személy szerint még nem is csókolóztam, a "barátnőim" folyton piszkálnak hogy apáca leszek, meg hogy 70 évesen fogom elveszteni a szüzességem meg stb. Most inkább csináljam azt mint ők? Egy pl: összejött a csaj egy pasival, 1-2x találkoztak, volt smaci, tapi, azt szakítottak. Ennyi.
Ilyen kapcsolatot akarsz, vagy egy hosszútávút, ahol tényleg szeretnek?
Megéri elgondolkozni rajta nem igaz?
15/l
23/23 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:D amugy lány vagyok.XD gondoltam szolok mert valaki félre értette a dolgokat:D
2011. máj. 7. 09:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!