Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért "bántanak" csomoan...

Miért "bántanak" csomoan azzal hogy még szüz vagyok 15 lassan 16 évesen? :O

Figyelt kérdés
szerintem tiszta normális.. és pár kapcsolatom ment is emiatt tönkre. mert attol féltek hogy utánna rájuk tapadok.. tudom hogy aki ezt gondolja az nem is szeret igazán.. de akkor is olyan rosszul esik..:S
2011. máj. 2. 00:24
1 2 3
 11/23 napietus ***** válasza:
100%
azt csak úgy mondják, nem látszik :) meg az sem mind igaz, amit mások előadnak. lehet, hogy ugyanúgy szüzek, mint Te, csak lódítanak. nem kell mindent elhinni :)
2011. máj. 2. 00:45
 12/23 anonim ***** válasza:
74%

A "látszik rajtad" dolog is sokrétű.

Egyrészt aki nagyon visszahúzódó, és nem is tagadja, hogy nem volt még barátja, arról sejteni lehet, hogy szűz. De tagadás ide-oda, egyszerűen ha konkrétan látszik rajta, hogy totálisan félénk, csak nem fekszik le valakivel. Tehát mondhatjuk azt is, hogy látszik rajta. De nem küllemben, inkább a mentalitásán.

Van akit pedig olyan csúnyának gondolnak mások, hogy elképzelni nem tudják, hogy volt szexuális kapcsolata. Ilyen emberekre is mondhatják.

Rólad gondolom tudják is, hogy milyen elképzelésed van a szexről, és a párkapcsolatról. Ha ismered valakinek a véleményét, hiába csak egy jellemi dolog, már a kinézettel párosítják, és a kinézhetőséggel szerintem.

2011. máj. 2. 00:48
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
én is az vagyok, mindjárt 16.És rólam is sokan tudják/gondolják h az vagyok, pedig nyiltan beszélek ilyenekről és nem vagyok az a jo mármint bulizok meg ilyenek!... Ne foglalkozz vele! Sokan becsülik!:) Én is a megfelelőre várok, mármint h legyen kapcsolatom! Addig sztem nem fogok mindenféle jött menttel összeállni, akármennyi lehetőségem van.
2011. máj. 2. 00:55
 14/23 anonim válasza:
100%

Hát szerintem nagyon jó,hogy még szűz vagy. Legalább nem vagy egy partiringyó,mint a legtöbb korodbeli lány. Legyél büszke magadra,hogy még nem rántott magával a 21. század eltévedése.Ha lenéznek ezért,nézz vissza felemelt fejjel.

Nézz körbe mi van körülöttünk,milyen lett a mostani világ és nem fogod magad emiatt gyötörni.

21/L

2011. máj. 2. 01:18
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! Ne foglalkozz hülyékkel!
2011. máj. 2. 07:46
 16/23 Chuck ***** válasza:
100%

Jó látni, hogy vannak még értelmes emberek...

Nem kell velük törődni, lehet, hogy ők is dobbantanak amúgy..

2011. máj. 2. 09:53
 17/23 anonim válasza:
73%

Nekemse lenne szivem lefeküdni egy 15-16 éves csajjal ha járnánk ha szüz lenne és ő nem akarná nemis erőszakoskodnék!Volt már pár csajom igen korán de ezzela témával egyiket se zaklattam mert felesleges!Majd ennek is eljön az ideje!

15f

2011. máj. 2. 13:22
 18/23 anonim válasza:
73%

13:22 vagyok!Azt még hozzá teszem hogy eléggé csaj mániás vagyok!De valahogy nekem mégse azaz első hogy na most megrakom a csajt!

Helyesírási hibákért bocs abba nem vagyok valami jó!

2011. máj. 2. 13:25
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
ram pl azt mondjak h nem vagyok szuz:D, pedig az vagyok:D 17/F
2011. máj. 2. 16:07
 20/23 anonim válasza:
100%
Az a baj, hogy rossz társaságban töltöd az idődet. :) A szüzességed elvesztése előtt keress egy normális baráti kört, akik nem basztatnak (2-3 fő) akikkel elmész meccset nézni, mozizni, sportolni, csajozni. És egy rendes lányt keress, aki szeret!
2011. máj. 2. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!