Miért "bántanak" csomoan azzal hogy még szüz vagyok 15 lassan 16 évesen? :O
A "látszik rajtad" dolog is sokrétű.
Egyrészt aki nagyon visszahúzódó, és nem is tagadja, hogy nem volt még barátja, arról sejteni lehet, hogy szűz. De tagadás ide-oda, egyszerűen ha konkrétan látszik rajta, hogy totálisan félénk, csak nem fekszik le valakivel. Tehát mondhatjuk azt is, hogy látszik rajta. De nem küllemben, inkább a mentalitásán.
Van akit pedig olyan csúnyának gondolnak mások, hogy elképzelni nem tudják, hogy volt szexuális kapcsolata. Ilyen emberekre is mondhatják.
Rólad gondolom tudják is, hogy milyen elképzelésed van a szexről, és a párkapcsolatról. Ha ismered valakinek a véleményét, hiába csak egy jellemi dolog, már a kinézettel párosítják, és a kinézhetőséggel szerintem.
Hát szerintem nagyon jó,hogy még szűz vagy. Legalább nem vagy egy partiringyó,mint a legtöbb korodbeli lány. Legyél büszke magadra,hogy még nem rántott magával a 21. század eltévedése.Ha lenéznek ezért,nézz vissza felemelt fejjel.
Nézz körbe mi van körülöttünk,milyen lett a mostani világ és nem fogod magad emiatt gyötörni.
21/L
Jó látni, hogy vannak még értelmes emberek...
Nem kell velük törődni, lehet, hogy ők is dobbantanak amúgy..
Nekemse lenne szivem lefeküdni egy 15-16 éves csajjal ha járnánk ha szüz lenne és ő nem akarná nemis erőszakoskodnék!Volt már pár csajom igen korán de ezzela témával egyiket se zaklattam mert felesleges!Majd ennek is eljön az ideje!
15f
13:22 vagyok!Azt még hozzá teszem hogy eléggé csaj mániás vagyok!De valahogy nekem mégse azaz első hogy na most megrakom a csajt!
Helyesírási hibákért bocs abba nem vagyok valami jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!