Szerintetek ez gáz? De őszintén, mert én nem tudok dönteni
Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, 2 fiuval feküdtem le eddig, mindkét kapcsolatom hosszú volt. Megismertem egy fiut, aki 26 lesz és még szűz, sőt smárolni is csak 2szer smárolt. A gond az, h én belsöleg nagyon megkedveltem, sokat gondolok rá, jól elvagyunk, viszont külsőleg egyáltalán nem jön be, és aggaszt h még senkivel sem feküdt le ennyi idősen.. Lehet gáz, de így adjak ennek egy esélyt v felejtős? Oltást nem kérek.2010. okt. 18. 00:16
1/22 soundcloud válasza:
Hmmm...belsőleg bejön, de külsőleg nem? Szerintem nem lenne hosszú kapcsolat, mert oké, hogy nem minden a külső, na de, ha nem tetszik az nem fog megváltozni. Az, hogy szűz lehet azért van, mert vallásos. Vagy pancser:DDD
2/22 anonim válasza:
Lehet nem is szűz, csak ez a csajozós dumája. De az is elképzelhető, hogy búza és azért vetít szüzességet.
Különben miért akarod megszexelni, ha nem tetszik? Én tuti nem feküdnék le olyan formával, aki nem jön be, mert fel sem állna rá, lehet akármilyen jó arc, meg kedves. :S
Összegezve: ne feküdj le vele, spanoljatok csak.
3/22 A kérdező kommentje:
nem, nempancser, hanem olyan mintha az igazira várna, nem kap sose az alkalmakon, sztem ha egy csaj tálcán kínálná magát neki, akk sem kéne. De persze sztem nincs is sok jelentkező aki akarna tőle vmit:S amúgy nagyon kedvelem, belsőleg olyan mint én, bármiről tudunk besz, el is indít mindig bennem vmit, de ha arra gondolok h tapasztalatlan, és megnézem jobban, akk megriadok...:S
2010. okt. 18. 00:25
4/22 anonim válasza:
Ha tényleg szereted, akkor is biztos találsz rajta olyan valamit, ami tetszik, pl a szeme vagy a haja vagy ilyesmi. Amúgy meg semmi probléma azzal, hogy 26 éves és szűz, nekem is volt ilyenhez szerencsém ;) Neked kell eldöntened, hogy szereted-e annyira, hogy türelmes legyél hozzá. Valószínűleg vannak szexuális gátlásai, ezektől részben neked kell megszabadítanod. Az én esetemben a srác ösztönösen tudta, mit kell tennie a pettingig, aztán az első együttlétig hónapok alatt jutottunk el. Meg kellett szoknia a "környezetet". A ti esetetekben lehet, hogy másképp lenne, minden ember más.
5/22 soundcloud válasza:
első vagyok. ha te is beismered, hogy nem sokan kínálnák magukat neki, akkor te is tudod, hogy ez reménytelen. legyetek jó barátok, beszélgessetek meg a szokásos dolgok, de azért ne gyere vele össze, mert ugyanúgy gondolkodik mint te. másrészt, lehet, hogy még veled sem feküdne le...
6/22 A kérdező kommentje:
nem homár, ő is érez vmit irántam csak én tetszek is neki. Mikor meg kérdi h most mi legyen, nem tudok válaszolni... Ha járnék vele, nem hiszem h letudnék vele feküdni:S de belsöleg meg olyan tökéletes..kevés az ien pasi mint ő sztem
2010. okt. 18. 00:28
7/22 anonim válasza:
Szerintem csak óvatosan csináld,ha egyáltalán akarod.Álomvilágot épít fel egy ilyen sérült ember és ha belépsz a világába nem szabadulhatsz.26 év elfojtott gátlása rád szabadul.Ha összejössz vele,megszabadulni tőle soha nem fogsz,az biztos.
8/22 soundcloud válasza:
megint én. haha ez jó. ha nem tudnál vele lefeküdni, akkor meg mégis mit? beszélgettek és ennyi? már ne haragudj, de ez rohadt unalmasnak hangzik... amúgy meg nem tudom, mi teszi olyan különlegessé. hogy szűz és jól lehet vele beszélgetni?
9/22 A kérdező kommentje:
a szexel az a baj, h én is elég gátlásos vagyok, és h ketten ott lennénk egymás mellett nem tudom mihez kezdenénk... Ha nem beszélek vele hiányzik, szeretem ha hozzámér v megölel, de annyira nem tudom elképzelni h pl smárolunk.. És az a baj h ez a furcsa érzés már 3 hónapja tart nálam
2010. okt. 18. 00:35
10/22 A kérdező kommentje:
az teszi különlegessé h kevés az ilyen ember akivel ennyire megértjük egymást, eddig mindig csak a vadbarmokat vonzottam, és a 2 kapcsolatom se volt felhőtlen..egyik megcsalt a legjobb bnőmmel
2010. okt. 18. 00:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!