Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Kamuzott a csaj! Mit tegyek?

Kamuzott a csaj! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Úgy volt,h lefekszünk,de nem volt óvszerem....mondtam,hogy akkor inkább máskor,de mondta,h szedi már 3 hónapj a tabit...benne élveztem el,és most 1 hónap után jön azzal,hogy a teszt pozitív,és 2 hete késik...most mit tegyek??(a tesztet én is láttam:S)
2010. okt. 10. 20:37
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Ha nem volt őszinte veled, akkor sosem fogsz tudni megbízni benne, mond azt hogy kifizeted az abortuszt, de gyereket nem akarsz semmiképpen, igy megijed,és elveteti.hány éves, talán beszélj az anyjával.
2012. máj. 7. 15:19
 32/32 anonim ***** válasza:
Át lettél b@szva.30ezerért kapartasd ki. Bár szegény embrió sz@rról se tehet, és ráadásul kib@szott aranyosak mikor megszületnek,persze nem egy tini apának...
2012. máj. 7. 16:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!