Kamuzott a csaj! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Úgy volt,h lefekszünk,de nem volt óvszerem....mondtam,hogy akkor inkább máskor,de mondta,h szedi már 3 hónapj a tabit...benne élveztem el,és most 1 hónap után jön azzal,hogy a teszt pozitív,és 2 hete késik...most mit tegyek??(a tesztet én is láttam:S)2010. okt. 10. 20:37
31/32 anonim válasza:
Ha nem volt őszinte veled, akkor sosem fogsz tudni megbízni benne, mond azt hogy kifizeted az abortuszt, de gyereket nem akarsz semmiképpen, igy megijed,és elveteti.hány éves, talán beszélj az anyjával.
32/32 anonim válasza:
Át lettél b@szva.30ezerért kapartasd ki. Bár szegény embrió sz@rról se tehet, és ráadásul kib@szott aranyosak mikor megszületnek,persze nem egy tini apának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!