Kamuzott a csaj! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Úgy volt,h lefekszünk,de nem volt óvszerem....mondtam,hogy akkor inkább máskor,de mondta,h szedi már 3 hónapj a tabit...benne élveztem el,és most 1 hónap után jön azzal,hogy a teszt pozitív,és 2 hete késik...most mit tegyek??(a tesztet én is láttam:S)2010. okt. 10. 20:37
21/32 anonim válasza:
várj,várj csak 2 hete ismered?és egy hónapja dugtatok?hogy is van ez?
23/32 anonim válasza:
Nagyon felelőtlen a csaj...egyetlen alkalomért EKKORÁT hazudni, egy élettel játszani...lényeg, hogy állj mellette, bármekkora hülyeséget is tett, mert ebből nem fog egyedül kimászni.
24/32 anonim válasza:
Ha lett volna annyi eszed megha gumi nelkul is csinalod nem elvezel bele,hanem az elvezet elott kiveszed.Hat ha a csajod el nem veteti a gyereket APUKA leszel
25/32 anonim válasza:
te szűz voltál? legalább több patront is adtál neki..?
27/32 anonim válasza:
Szerintem semmi nem lett.:D
"2 hete ismerem"--> "1 hónap után jön azzal, hogy a teszt pozitív"
28/32 -=Koldus=- válasza:
Ebben a 2 hét-1 hónapban sztem semmi furcsa nincs. 2 hete megismerte, dugtak egyet, rá 1 hónapra meg ment hozzá, hogy "terhes". Ez is elképzelhető nem?
29/32 anonim válasza:
A keresztelőre minket is meghívtok, ugye?
30/32 anonim válasza:
Ha 2 hete ismerek valakit, akkor nehezen telhetett el egy hónap a dugásunk óta. Szerintem:D De a mai világban ki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!