Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Kamuzott a csaj! Mit tegyek?

Kamuzott a csaj! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Úgy volt,h lefekszünk,de nem volt óvszerem....mondtam,hogy akkor inkább máskor,de mondta,h szedi már 3 hónapj a tabit...benne élveztem el,és most 1 hónap után jön azzal,hogy a teszt pozitív,és 2 hete késik...most mit tegyek??(a tesztet én is láttam:S)
2010. okt. 10. 20:37
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
bocsi,azt kihagytam,h abba kamuzott,h nem is zsedett semmi fog gátlót,csak azért mondta,h ne később,hanem most feküdjünk le:S
2010. okt. 10. 21:54
 12/32 anonim ***** válasza:

Jujj, ez durva! Ilyenkor szégyellem, hogy a női nemhez tartozom. Mert annál kevés undorítóbb és aljasabb dolog van a világon, amikor egy lány így ver át egy fiút. Az meg teljesen mindegy, hogy azért tette, hogy megtartsa a pasit, vagy jóhiszeműen arra gondolt, hogy úgyse lesz baj, ő csak szexelni akar...

Nehéz, nagyon nehéz dolog. Az a kicsi baba - ha csakugyan terhes, és ezt a doki is megállapítja - nem tehet semmiről... A másik kérdés meg, hogy hány évesek vagytok. Szóval, bár a baba nem tehet semmiről, ennek ellenére én azt mondanám, hogy ilyen esetben a nőt jól szájba kellene verni, és feléje sem nézni. Otthagyni a francba! Csak hát ugye a kicsi.... Ha már idősebbek vagytok, és a babát meg akarja tartani a lány, akkor szerintem annyit megtehetsz, hogy támogatod a gyerekedet, meg tartod vele a kapcsolatot. De a nőt szerintem köpd le, mert azt érdemli. Az emberrel a düh és a kétségbeesés azt mondathatja, hogy "edd meg, amit főztél"! De aztán az ember eszébe jut a gyerkőc. Nehéz ügy. Mert az ilyen felelőtlen emberek máris két ember életét tették tönkre. :-(

2010. okt. 10. 22:14
 13/32 anonim válasza:
jó gyermeknevelést! :))
2010. okt. 10. 22:25
 14/32 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy csak ötletet lopott a Vandától :D

Nekem ez nagyon úgy hangzik,hogy a csaj magához akar láncolni,mert mért másért hazudta volna,hogy fogamzásgátlót szed?Menjen el nőgyógyászhoz,mutasson papírt róla neked aztán hidd csak el.

2010. okt. 10. 22:32
 15/32 anonim válasza:
Majd írd meg ide hogy fiú vagy lány lesz:)
2010. okt. 11. 11:00
 16/32 WHISKEY11 válasza:
nagy gáz de ha elweteti akkor örülj am hány évesek wagytok:O
2010. okt. 11. 16:39
 17/32 anonim válasza:
ja, amúgy lehet a vandás :D:D
2010. okt. 11. 16:58
 18/32 A kérdező kommentje:

én 21 ő 20:@

én is nézem abarátok köztöt,de a vanda kutya f@sza ehez a csajhoz képest...2 hete ismerem:Sén nem akartam erőltetni a szexet,de ez nagyon...kis sunyi...:@

2010. okt. 11. 17:30
 19/32 anonim ***** válasza:

BéMeg öcsém!

kísérd el nőgyógyászhoz, kérj pecséttel ellátott papírt arról h mi a stájsz ....

a te érdekedben remélem, hogy most kamuzik a csaj...

idióta p*csa

te meg tanulj az esetből és húzz mindig gumit!!!!

2010. okt. 11. 19:53
 20/32 anonim ***** válasza:

nekem most lett gyanús a kérdező, hogy kamu a kérdés... vagy a kérdező kamuzik...

Ugyanis a legutolsó kommentnél azt írja, hogy csak 2 hete ismeri...

Az elején meg hónapokról beszélt....

Szóval szerintem kamu!

2010. okt. 11. 20:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!