Létezik ilyen pasi? Vagy ez csak puszta álom? Bővebben->
Figyelt kérdés
Létezik olyan fiú/férfi aki tud ugy szeretni hogy nem csak megfektetni akar... és hogy nem a sex a legfontosabb.... és tiszteletben tartja hogy a lány/nő nem akar vele lefeküdni.... Létezik még ilyen pasi? Vagy én álomvilágban élek.. és csak a szőkehercegről álmodozok?:| :( kérlek értelmes válaszokat:S bár töllem babinéni is irhat.... csak eléggé irritáló:(
köszönöm. álmodozó16L
2010. szept. 27. 20:57
31/34 anonim válasza:
ha szűz a pasi, akkor persze, hogy bírja huzamosabb ideig, de ha nem az, akkor nem hiszem, ha csak nem szerelmes beléd
nekem is volt ilyen barátnőm, de én szerettem, és több, mint fél évet vártam.
32/34 anonim válasza:
persze hogy létezik, ezért maradtam meg magamnak majdnem 25 évesen is szüzen... :S
33/34 anonim válasza:
Van, pl. én. De mit kapok cserébe az élettől? Megaláznak, kiröhögnek, letiltanak msn-en, átbaxnak... Ilyen az élet.
34/34 anonim válasza:
Én ez a fajta vagyok.
ha még nem találtál ilyen fiút, akkor írj privátot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!