Létezik ilyen pasi? Vagy ez csak puszta álom? Bővebben->
Létezik olyan fiú/férfi aki tud ugy szeretni hogy nem csak megfektetni akar... és hogy nem a sex a legfontosabb.... és tiszteletben tartja hogy a lány/nő nem akar vele lefeküdni.... Létezik még ilyen pasi? Vagy én álomvilágban élek.. és csak a szőkehercegről álmodozok?:| :( kérlek értelmes válaszokat:S bár töllem babinéni is irhat.... csak eléggé irritáló:(
köszönöm. álmodozó16L
úristen... ne sajnáltasd már magad ennyire. leírták már előttem.
várj még ezzel pér évet mire a korosztályodba lévő fiuk kicsit érettebbek lesznek, és akkor majd megtalálod az álom pasit akinek odaadhatod magad... mit vársz 16éves gyerekektől? a fiuk későn érnek érzelmileg a lányokhoz képest.
ez tény.
kisszivem ritam hogy van, de ha ennyire igy állsz hozzá sajnáld csak tovább magad, hogy nincs:D
ezis majdnem olyan szánalmas, mikor a pasik sírnakhogy jajj, nincs egy normális nő, mert mind 80ikús ribi aki a pénzre hajt... csak nőként azért aztmondom a tekérdésednek picivel több a valóságalapja:D
én meg pont egy ilyen beállítottságú lányról álmodozok már régóta...egyszer összejött, de akkor még nem tudtam h ez mekkora érték...azóta meg....
18/f
ma 21:09 vagyok.
Nézd, az hogy Neked csak ilyen "férfiakról", vagyis a Te korodban fiúkról van tudomásod, véleményem szerint azzal van összefüggésben, hogy a baráti társaságodban, ismerttségedben ez a divat.
Vannak olyan férfiak, akik hajlandóak várni, ha igazán komolyan gondolják, ha pedig nem az hamar kiderül. Férfi nem vár többet 1 hónapnál, ha csak dugni akar.
Nemtudom, de mit jelent számodra, hogy idősebb férfiak?
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!