Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Létezik ilyen pasi? Vagy ez...

Létezik ilyen pasi? Vagy ez csak puszta álom? Bővebben->

Figyelt kérdés

Létezik olyan fiú/férfi aki tud ugy szeretni hogy nem csak megfektetni akar... és hogy nem a sex a legfontosabb.... és tiszteletben tartja hogy a lány/nő nem akar vele lefeküdni.... Létezik még ilyen pasi? Vagy én álomvilágban élek.. és csak a szőkehercegről álmodozok?:| :( kérlek értelmes válaszokat:S bár töllem babinéni is irhat.... csak eléggé irritáló:(

köszönöm. álmodozó16L

2010. szept. 27. 20:57
1 2 3 4
 11/34 Moszuke ***** válasza:
67%

úristen... ne sajnáltasd már magad ennyire. leírták már előttem.

várj még ezzel pér évet mire a korosztályodba lévő fiuk kicsit érettebbek lesznek, és akkor majd megtalálod az álom pasit akinek odaadhatod magad... mit vársz 16éves gyerekektől? a fiuk későn érnek érzelmileg a lányokhoz képest.

ez tény.

2010. szept. 27. 21:04
 12/34 anonim válasza:
61%

kisszivem ritam hogy van, de ha ennyire igy állsz hozzá sajnáld csak tovább magad, hogy nincs:D

ezis majdnem olyan szánalmas, mikor a pasik sírnakhogy jajj, nincs egy normális nő, mert mind 80ikús ribi aki a pénzre hajt... csak nőként azért aztmondom a tekérdésednek picivel több a valóságalapja:D

2010. szept. 27. 21:04
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
EN SI ilyen pasirol almodozom.jo is lenne.szerintem valahol letezik de nagyon ritka
2010. szept. 27. 21:06
 14/34 A kérdező kommentje:
Sosem érdekeltek a korombeli pasik.... valahogy jóval idősebbekhez vonzódtam... mindig... és sajnálom hogy ilyen hülye kérdést tettem fel... babi néni  és köszönöm a válaszokat.... és tényleg sajnálom:S
2010. szept. 27. 21:07
 15/34 anonim válasza:
100%

én meg pont egy ilyen beállítottságú lányról álmodozok már régóta...egyszer összejött, de akkor még nem tudtam h ez mekkora érték...azóta meg....

18/f

2010. szept. 27. 21:08
 16/34 anonim ***** válasza:
51%
Vannak, ott ahol azok a Nők akik nem a pénzre meg a cicanacira mennek, vagyis sehol.
2010. szept. 27. 21:09
 17/34 A kérdező kommentje:
hát akor én nem létezem? nekem nem számít a pénz... és nem vagyok főállású tini r*banc... :S
2010. szept. 27. 21:10
 18/34 Moszuke ***** válasza:
57%
mért van az hogy itt neten, 10ből 9 ember, sebzett lelkű szerelemre éhes lélek.. de ha kilépek az utcára csak k#rvákat és rajokat látok? olyankor hol vagytok amikor én sétálok, futok vagy csak szimplán állok a megállóban?
2010. szept. 27. 21:12
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

ma 21:09 vagyok.

Nézd, az hogy Neked csak ilyen "férfiakról", vagyis a Te korodban fiúkról van tudomásod, véleményem szerint azzal van összefüggésben, hogy a baráti társaságodban, ismerttségedben ez a divat.

Vannak olyan férfiak, akik hajlandóak várni, ha igazán komolyan gondolják, ha pedig nem az hamar kiderül. Férfi nem vár többet 1 hónapnál, ha csak dugni akar.

Nemtudom, de mit jelent számodra, hogy idősebb férfiak?

21/F

2010. szept. 27. 21:16
 20/34 A kérdező kommentje:
Kiábrándítalak... Itthon.. X'D najo.. hát... amúgy vannak csak tudod kevésbé olyan feltűnőek mint a r*bancok... általában csak a r*biket veszik észre és pl. rajtam... vagy más "szerelemre vágyó"n átnéznek... mert rajtuk nem sok NÉZNI való van hogy 'húúú mekkora csöcse van és mind kilóg' vagy 'nééézd azon milyen miniszoknya van. látni a tangáját' stílusban :S na mind1... :S
2010. szept. 27. 21:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!