Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Létezik ilyen pasi? Vagy ez...

Létezik ilyen pasi? Vagy ez csak puszta álom? Bővebben->

Figyelt kérdés

Létezik olyan fiú/férfi aki tud ugy szeretni hogy nem csak megfektetni akar... és hogy nem a sex a legfontosabb.... és tiszteletben tartja hogy a lány/nő nem akar vele lefeküdni.... Létezik még ilyen pasi? Vagy én álomvilágban élek.. és csak a szőkehercegről álmodozok?:| :( kérlek értelmes válaszokat:S bár töllem babinéni is irhat.... csak eléggé irritáló:(

köszönöm. álmodozó16L

2010. szept. 27. 20:57
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
hát nálam idősebbek... ^^ nem a 16évesek... ink. 18-20.... bár fiatalabb koromban... kb. 15... már akkor is ink. 18 vagy felette :S :(
2010. szept. 27. 21:19
 22/34 anonim ***** válasza:
69%
igen b*zd, vannak ilyenek, de ki kell ábrándítsalak. nem úgy néznek ki, mint a (gondolom) álmodbeli tinisztárok, meg miegymások, akiket mindig is szerettél volna. én ilyen vagyok, olyan magasról sz*rik rám minden lány, amilyen magasról csak tud, legtöbb kiröhög, úgyhogy én is felhagyok ezzel a szemléletemmel és a kinézetem ellenére is megpróbálom sorra fektetni a lányokat, ha ez kell nekik... mert nekem (és mindenkinek) igenis számít a külső, te sem járnál akármilyen ronda pasival, akármennyire jólelkű, valld be! ez van, itt tartunk.. 16/F
2010. szept. 27. 21:39
 23/34 A kérdező kommentje:
Nem bukok Justin Bieberre :S
2010. szept. 27. 21:42
 24/34 anonim ***** válasza:
nem épp rá gondoltam... elég baj ha már valaki arra "bukik"...
2010. szept. 27. 22:58
 25/34 A kérdező kommentje:
Robert Pattinson vagy ki sem érdekel... nahjo talán Taylor Lautner-t elfogadnám... de sose hasonlitottam hozzá egyetlen pasit se ^^számomra a belső a fontos és nem az h milyen sexisten... : |
2010. szept. 27. 23:12
 26/34 anonim ***** válasza:
Itt vagyok, de nem vagyok szőke.
2010. szept. 27. 23:20
 27/34 199303 ***** válasza:
van igen :) a barátom is ilyen nem csak a szexre hajt már fél éve vár és tudom h nem csal meg ez idö alatt:) 17/L
2010. szept. 27. 23:32
 28/34 anonim válasza:

Szia! Én 17 éves vagyok...amikor a barátommal összejöttünk, megmondtam neki hogy én nem tartozom a könnyen kapható lányok körébe...Szeretjük Egymást! Nagyon! Nem is próbálkozik!! Megértette a problémámat! Szóval...ha ügyes vagy akkor te is megtalálhatod! :D

Mondjuk az én barátom nem szőke, de nagyon szeret(érzem) és Én is nagyon szeretem Őt! :D Neked is sikerülhet 17L

2010. szept. 28. 08:13
 29/34 anonim ***** válasza:
Üdv.Nos én pontosan ilyen felfogású lányt keresnék.Vannak még egy páran rajtam kívül akik hasonlót szeretnének.Sajna nem jött még össze eddig.Vagy lelki gondok vannak vagy nem igazán mondható szépnek stb.Írhatnál egy privátot,s megosztanánk egymással hogy gondoljuk ezt az egészet.
2010. szept. 28. 10:30
 30/34 anonim ***** válasza:

19/F

Igen én pont ilyen vagyok amiket leírtál bár barna a hajam nem szőke:)de egy normális lánynak már nagyon örülnék aki nem hazudozik,igérget és a többi szarság:S:S

2010. szept. 28. 12:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!