Vajon létezik valahol ez a pasi? (álom. )
Azt álmodtam, hogy középsuliba mentem. (Jövőre megyek.) Ott volt egy pasi, aki nekem nagyon bejövős volt, magas volt, hosszú sötétbarna haj, barnás-sötétkékes szem, kis kecskeszakáll szerű szakáll, jó test. Nem tudom, hogy diák volt e vagy tanár, de 23éves volt.(Nem nézett ki annyinak.) Volt egy kis alacsony haverja,a z is rocker volt, de kis duci meg minden.És egyszer kellett valamihez segítség, és pont az alacsony haverja volt ott, elkezdte magyarázni nekem, hogy mit hogyan kell csinálni.Ezt észrevette a 23éves pasi,oda szaladt hozzánk, aztán ő segített. Aztán suli után egyre többször találkoztunk, és megszerettük egymást.
Emléxem, mindig felmentünk valami padlásra, és ott festegettünk, gitározgattunk,stb. :D Tiszta jó volt.^^
Utoljára annyira emléxem, hogy valami termet takarítottunk, és akkortájt jöttünk össze. :D
Ja meg asszem a pasi goth volt,nem is rocker.
Vélemények? xD
Hello !
Lehet az agymosó média által belédtáplált gondolatok csapódtak ki álmaidban ! xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!