Mit gondoltok arról, hogy egy lány 19 éves koráig tartogatta a szüzességét az igazinak, de most bárhol elvesztené?
Figyelt kérdés
Nagyon csalódtam a pasikban,és már akár wc-ben is csinálnám...2010. szept. 22. 20:16
11/23 anonim válasza:
20:30 azért próbálj meg leereszkedni közénk a mi alacsony, ösztönök szintjén megragadt, erkölcstelen világunkba, mert az sem jó, ha 10 centivel a föld fölött jársz ;)
18/F
12/23 anonim válasza:
"Debreceni 19f!
Én is debreceni vagyok és 19L XD háhá:D
Kérdező! Én is szűz vagyok, tudom, mit érzel..., de ne csinálj hülyeséget! Meg fogod bánni! Legyen tartásod!"
Melyik este érsz rá? :D
13/23 anonim válasza:
Az ilyen türelmetlen csajokból lesznek a legnagyobb ribancok. :S
14/23 anonim válasza:
ejjj, debreceni 19f!:D de rossz vagy:D
Nem is ismerlek...:D Amúgy hol tanulsz?:D
bocs az offért xD
16/23 anonim válasza:
Szeretném elvenni a szüzességed,még sohasem voltam szűz lánnyal,nem tudom milyen megtisztelő érzés lenne.34F
17/23 anonim válasza:
Húúú hát Te még nagyon pici vagy hozzám xD én már egyetemre járok, fiam:D :P
18/23 anonim válasza:
Engem is felvettek egyetemre csak halasztottam egy évet, hogy szerezzek egy szakmát. Ennyi :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!