Mit gondoltok arról, hogy egy lány 19 éves koráig tartogatta a szüzességét az igazinak, de most bárhol elvesztené?
Jaj ne légy már ilyen...
Ha nem várod majd eljön az a pasi akivel alkalmas lenne az első szex.
Igaza van az 1. válaszolónak!
Valahogy én is így érzek.
De szerintem ne add fel még adj még 1 esélyt magadnak. Az életben ennél nagyobb próbáltatásokat is ki kell bírni, igaz nehezen, de nem adhatod ilyen könnyen fel...
Mellesleg azért wc-ben elveszíteni..Nem valami szép dolog.:S csak azt az egyet ne tartsd meg a büszkeséged, legalább annyira, hogy ne wc-ben..:/
Megértelek, hogy csalódtál.
18L
Én is 19 vagyok, velem elveszítheted :D
Várlak Debrecenben :P
Amúgy komolyra fordítva szót: szerintem ha eddig kibírtad, akkor mostmár ne add fel. Tényleg egy retkes budiban akarod megkúratni magad vmi jöttmenttel? Ne már... Azért ennyi tartás legyen benned...
19/F
Én is szűz vagyok, nem akarom elveszteni 25-30 éves koromig. Nem értem, hogy mostanában miért olyan fontos, hogy valaki elveszítse a szüzességét. Az is feltűnt, hogy már az is nagy baj manapság, ha valaki pl. 15-16 éves, és még nem volt párkapcsolata. Nem értem a mai fiatalokat, pedig kor alapján (csak az alapján) én is közéjük tartozom.
17/F
Debreceni 19f!
Én is debreceni vagyok és 19L XD háhá:D
Kérdező! Én is szűz vagyok, tudom, mit érzel..., de ne csinálj hülyeséget! Meg fogod bánni! Legyen tartásod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!