Érdemes prostituáltakhoz járnom?
22F vagyok, még nem volt barátnőm és valószínűleg nem is lesz, mert a lányokkal csak barátként tudok viselkedni, képtelen vagyok közeledni hozzájuk, vagy elmondani mit érzek irántuk. Így borítékolható, hogy soha sem lesz párom.
Hogy is lenne, ha képtelen vagyok tudatni bárkivel hogy tetszik nekem és szeretnék tőle valamit.
Kérlek ne írjatok olyan választ, hogy nyugodtan mondjam el, mert ezt már elégszer hallottam, de mégsem tudom beváltani.
Ezek türkében szerintetek prostikhoz kell járnom, ha nem akarok én lenni a 40 éves szűz?
Kedves 13:09-es!
Sajnálom, hogy elhamarkodottan ítélkeztem! Azt is sajnálom, hogy így alakultak a dolgaid. Van abban valami amit mondasz, tudom én is, hogy sok a felszínes érdekember, nők, férfiak egyaránt. Azt hiszem ebben nagy szerepe van a mai felszínes, rohanó, ulraliberális világnak, ami állandóan a fogyasztói létet, az anyagiasságot, a mindenáron való önmegvalósítást, szinte az önzést propagálja. Egocentrikus világban élünk, az, hogy ki mennyire idomul ehhez, nyilván változó.
Őszintén drukkolok, hogy legyen olyan társad, aki megérdemel téged!
25/N
Ha szeretnél valamilyen fertőzést vagy gombát összeszedni, akkor menj...
Egyébként meg egy pszichológussal nem ártana elbeszélgetned szerintem, mert lelki okokra vezethető vissza, hogy ennyire félsz és azt akkor orvosolni kell minél előbb.
Kedves kérdező!
(én voltam a 100%-os, akinek válaszoltál, most már alább vettem a rátát picit:)
Én kizárólag a kérdésedben leírtakat próbáltam megokolni neked. A nekem írt válaszodból nem egyértelmű számomra, hogy meddig is jutottatok a barátságban. Kérdésedből úgy láttam, ugyanat volt a problémád, mint egykor nekem, ha tévedtem és nem jól értelmeztelek, akkor bocs. Nekem is sok sikertelen élményem volt, éppen félénkségem miatt, na meg amiatt, mert a másik nemmel való testi érintkezés kapcsán gátlásaim voltam, meg féltem a nem várt reakcióktól, nem tudtam hogyan kell időzíteni egy vállon ölelést, amivel tudtára adjam, hogy jó vele lenni. Szerencsére még idejében rájöttem, mi is okozza ezt aproblémát, s túltettem magam rajta. Egy barátság soha nem válik kapcsolattá, ha nem teremtődik meg a testi kontaktus ( ami miatt itt néhányan egy csakfizikaikapcsolat-mániákusnak vélnek(hsz-ek alapján), ám távol állnak az igazságtól), ide sorolható minden, amikor egymáshoz értek (vállveregetéstől elkezdve, simogatáson át minden). Sokan vannak, akiben megvan ez a gátlás, hogy nem tudják átterelni a barátságot kapcsolatra, s nem lasz belőle semmi(holott jó barátok), mert a lányok ritkán szokták ezt kezdeményezni, a fiú pedig nem meri gátlásai miatt. Egy kapcsolat alapja, amitől az kapcsolatnak nevezhető, az a fizikai vonzalom. Minden kapcsolat ezzel kezdődik, mégha mást is látunk, mert a fizikai vonzalom képes álcázni magát nagyon könnyen (ez az ún. aha momentum a szerelemben), ebbe hamarosan beletársul a szellemi vonzalom, s a kapcsolat során mindkettő együttesen fog működni. (meg lehet kövezni, amiért kissé szakszavas a nyelvezetem, ezt szoktam meg sajnos)
"Láttam én már nem egy külsőre "béna" srácot barátnővel és volt, amelyiknek kifejezetten szép barátnője volt."
Én is így vagyok, hogy ronda srác vagyok, nagy az orrom, vékony vagyok, a testem nem sportos, nem vagyok izmos és mégis egy gyönyörű barátnőm van, ilyen szép barátnőről még álmodni sem mertem. Csak beleszeretett a belsőmbe. Több hónapja együtt vagyunk.
XD EZ AZ OLDAL NAGYON KIRÁLY XD SZERINTEM JÁRJÁL PROSTIKHOZ NEM VESZÍTESZ VELE SEMMIT AZ HÜLYESÉG HOGY BETEGSÉGÜK VAN!!
de ilyet még nem hallottam!! XD ... Szerintem vegyél 2 zsák jumbot
meg 2 kúra danabolt és kezdjél el gyúrni!! 1 éven belül lesz pár CSAJOD!! XD bocs de rossz a billentyűm a kis nagy betű miatt csá XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!