Érdemes prostituáltakhoz járnom?
22F vagyok, még nem volt barátnőm és valószínűleg nem is lesz, mert a lányokkal csak barátként tudok viselkedni, képtelen vagyok közeledni hozzájuk, vagy elmondani mit érzek irántuk. Így borítékolható, hogy soha sem lesz párom.
Hogy is lenne, ha képtelen vagyok tudatni bárkivel hogy tetszik nekem és szeretnék tőle valamit.
Kérlek ne írjatok olyan választ, hogy nyugodtan mondjam el, mert ezt már elégszer hallottam, de mégsem tudom beváltani.
Ezek türkében szerintetek prostikhoz kell járnom, ha nem akarok én lenni a 40 éves szűz?
Kontár pszichológusként kétségbeesést mutatsz és némi depresszió is levonható az írásodból.
Két utad van vagy elmész vagy nem. De minden esetben keress fel egy pszichológust, papot vagy akiben hiszel megbízol stb.
Amiket írtál hogy soha nem lesz blabla hatalmas baromság:)
Hidd el:)
Szedd össze magad. És nőj fel. Légy férfi. Szerintem szánalmas, ha valaki azért prostizik, mert képtelen kapcsolatot kialakítai a másik nemmel. Meg ha egyszer elkezded a prostizást, sose lesz normális kapcsolatod, mert egyszerűbb lesz fizetni a szexért. A másik meg az, hogy a féfi-nő kapcsolat nem is elsősorban a szexról szól, hanem a szeretetről, biztonságról, egymás támogatásáról, stb. Ezeket úgysem lehet pénzért megvenni.
Végül pedig, akár azt hiszed, hogy képes vagy rá, akár azt, hogy nem mindenképpen igazad lesz. Ez igaz mindenre, nem csak a kapcsolatteremtésre. Remélem érted. Csak rajtad múlik, hogy férfi leszel-e valaha.
25/N
Nem. Mert ők is csak "barátként" fognak tekinteni rád.
Akkor hol marad a szerelem? Érted...
Én 20 éves vagyok és még szűz és nem gondolkoztam prostikon.
Bár most járok valakivel de nem tudom mi lesz.
Én tuti nem fizetnék a szexért.
09:01-es:
Szeretet, hűség, egymás támogatása? Ha ha! Egy ilyen nőt mutass és holnap oltár elé viszem.
Tudnék mesélni magam és környezetem általános tapasztalatairól...
10:21-essel egyet értek.
9:01-esnek meg azt üzenem, hogy a szeretet csak adok-kapok szinten jó, csak adok szinten nem korrekt. Szerintem.
Ezért tulajdonképpen már nem érdekel a szeretet része, ha csak adni tudom, viszonzatlanul.
Vagy ha csak ez hiányozna vennék egy macskát és azt szeretném, azok legalább tudják viszonozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!