Lányok, mennyi srác szüzességét vettétek már el?
utolsó, hanyadik partnered volt?
miben volt már, mint a tapasztaltak?
Emberileg vele jöttem ki jól. 3 hónapig kerülgetett szépen felépítette a dolgokat. Igaz, hogy nem volt egy adonisz, de az a finom megközelítés, az nagyon tetszett. Szóval nem ajtóstul rontott a házba.
4 partnerem volt előtte. És igazából belőle is kinéztem ,hogy volt lánnyal, mert nem volt defektes, teljesen normális volt a csajokhoz a hozzáállása.
Az igaz, hogy nem egy lepedő akrobata, mert voltam szexuális téren jobb férfiúval is, de emberileg magasan veri az átlagot. Nagyon figyelmes, kedves, udvarias, mindig kitalál valami programot, tudja, hogy szeretem az origami figurákat és folyton hoz nekem ilyen kis apróságot. Ha szükségem van rá akkor mellettem áll. Szóval ő tökéletes.
És azért táboroztam le mellette, mert becsületes és tiszta szívű. Ez benne nagyon vonzó.
4
17/L
A szűz fiúkat valamiért jobban preferálom. Még nincsenek berögződéseik a szeretkezés közben és úgy formálhatom őket, ahogy jól esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!