Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti vettétek már el pasinak a szüzességét?
Mármint úgy hogy ti már nem voltatok azok.
Milyen volt? Rövid idejig tartott? Irányítottátok az ágyban? Esetleg csinált valami "bakit"?
Élveztétek egyátalán?
kösz te legalább válaszoltál a kérdésemre.
de egyébként nálatok a srác mennyi idős? és te?
Én már vettem el srácnak a "szüzességét". Ő akkor 17 volt én 16. Ő volt a 2. srác az életemben, az elsővel max 1 évig voltunk együtt de akkor vesztettem én el a szüzességem.
Nos az egész úgy volt, hogy ő tudta hogy én már nem vagyok az és én is tudtam hogy ő még "szűz".
Kb 4-5 hónapnyi járás után történt a dolog. Elötte volt sokszor petting, irányítottam a kezét a testemen, mindig mondtam mit csináljon, persze eleinte noszogatni kellett meg ismerkednie kellett az "ismeretlen testrészekkel", de hamar belejött a kézi illetve nyelv munkába és nagyon is élvezte. Utána persze én következtem kéz/nyelv munkával, nagyon élvezte persze 3x húzogattam föl-le a kezem el is élvezett. Aztán vártunk kicsit amig újra "életre nem kel" a műszer. Hamar életre kelt és mondtam neki h feküdjön hanyatt én meg úgymond baromira lassan "beleültem". Lovagoltam rajta egy darabig, majd mondtam neki h próbáljuk ki a kutya pózt. Négykézláb álltam és segítettem neki "berakni" aztán mondtam hol fogjon, mit csináljon hogy mozogjon végülis abba is hamar belejött. Azóta szakítottunk és már mással vagyok.
Ez volt 3 éve. Szép emlék marad és jó érzés volt h én vezettem be valakit az "élet rejtelmeibe". :))
21:22 ez tényleg részletes volt, kössz.
Ezen még én is majdnem elélveztem.
18 voltam,bő éve nem szűz,és túl pár egyéjszakás kalandon,pasi 22..nem tudtam,hogy szűz...2honapja voltunk együtt,nem értettem miért nem akar velem kettesben lenni...aztán egy buli alkalmával többiek bementek a szorakozohelyre,mi meg kinnmaradtunk,ő addigra többet ivott sokkal mint én,de részeg nem volt...kocsi hátsóülésén rámásztam szemből,és úgy.Semmit nem éreztem,elég volt pár perc.akkor döbbentem rá,h a helyes nagyképű (kinéztem belőle,hogy fél várost megdugta) pasinak én vettem el a szüzességét...nemtul romantikus...
utána kerülte a kettenlétet,mindig társasággal mindenhova...vagy 2 honap mulva ágyban párnák közt végül...és nem állt fel...tul stresszes volt...megint 2 honap,mire eljutottuk oda h szex...megzavartak....még kibirtuk egy ideig,aztán közölte h ő már nem szerelmes...utolag egy barátja mondta el,h szex miatt...azóta sem volt barátnője...ennek 3 éve
szoval ennyit arról,hogy ne mondd el a csajnak,hogy te még nem...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!