Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vehetnék neki? Ti mit vettetek?
Nemrég jöttem össze egy sráccal... ^^
Nem sok ideje járunk,de eddig nagyon jó minden,és nagyon szeretem. És lassan itt a karácsony... (Tudom hogy nem holnap lesz :D ..)
és nemtudom mit vegyek neki :O valami olyasmit akarok,amiről mindig eszébe fogok jutni. Viszont nincs sok pénzem rá,és neki olyan a vallása,hogy nem ünnepli a karácsonyt. De,mindenképp szeretnék venni neki valamit.
Lehet ő is fog,de nem valószinű,mer nem ünnepli. De nem is érdekel ha nem vesz,én szeretném meglepni. ( csak azér mondom h lehet hogy vesz,mert ő pénzügyileg sokkal jobban elvan engedve, mint én... és nem akarok leégni olcsó szar ajándékokkal. :( ) És nem kisfiú már.. szóval plüssel se szeretnék foglalkozni :D Egy plüsst se láttam még a lakásában :O ( 22-éves )
Lányok,ti mit vettetek karácsonyra a párotoknak??
17/L
"Há Hun' van még karácsony"
-Bendegúz
mivel még nem túl régóta vagytok együtt, nem vár tőled nyilván túl személyes ajándékot. egy monogramos szép toll, vagy névjegykártya-tartó, esetleg nyakkendőtű tökéletesen megfelel.
amúgy magánvéleményem, de ha nem tartja, inkább ne vegyél neki semmit, ne hozd ezzel zavarba.
van pár köcsög válaszoló. :D (Y)
nagyon jó irányba halad a kapcsolatunk,így valószinű ( remélem...) még együtt leszünk karácsonykor.
A többi válaszolónak köszönöm a válaszát,sokat segítettetek.. ^^ Én is egy ezüstkarkötőre gondoltam,bár van neki vagy 2-ő,és mindegyiket hordja. szerintem az enyémet már nem hordaná.:/ :D
Meg becsöngetni se csengethetek be hozzá karácsony "reggelén" mert hogy én ilyenkor bevagyok zárva a házba,hogy a családommal legyek. = mert nem sokat vagyunk együtt sajnos. :/ arra gondoltam,hogy ha összeköltözünk újra a családdal, kb ( 1hónapon belül...)
akkor átviszem bemutatni,és karácsonykor is elhivom hozzánk vacsorázni. Mondjuk nálunk ez alapból szokás is,bár... nem tudom hogy fog hozzá állni,ha nem tartja a karácsonyt. :/
arra gondoltam,hogy veszek neki ajándékot,nálunk vacsizik,utána meg átmegyek hozzá,és ott alszom nála.
Szerintetek?
Köszönömm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!