Fiúk, pasik, férfiak! Eddig hány lánynak vettétek már el a szüzességét és hány évesek vagytok most?
Egynek. Elég is volt, azóta se jöttem össze szűz lánnyal és nem is fogok :P Én már megtettem, ami a kötelességem, a többi a többi fiúra vár :D
Ő 15 volt, én 16.
17/F
Elvileg kettő. De amúgy szerintem egy. Volt az első barátnőm ő szűz volt és én is, 16 évesek voltunk. A mostani csajom azt mondta, hogy szűz, de mikor volt a szex rájöttem, hogy szerintem nem volt már az, lehet tévedtem.
19 vagyok a csajom 18.
18.57
majd lesz...csak tegyél is valamit érte;)
3-nak
de a 3. szerintem már nem volt szűz :D sőt biztos,mer igen tudta a dolgát,meg 1hét után megvolt..:D
18/F
3-nak
szerencsére!!!:D 18 éves vok de ez 16 éves koromig történt azóta zserencsére el tom őket kerülniD:D:DD
18:57 vagyok,
en probalok tenni de valahogy mindig nem jon ossze semmi :((
legyen az eppen hogy epp rondnak nem nevezheto csaj vagy akar csinibaba mindgi van valami huje kifogas , hogy mmiert mem :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!