Lányok, mennyi srác szüzességét vettétek már el?
18 évesen egy velem egyidős srácét, 20 évesen egy 23 évesét. Volt különbség, nem is kicsi... Az első srác eléggé béna volt (de nem csak az elsőnél, később is), a második viszont nagyon ügyes volt. Nem is tudtam róla, hogy szűz, csak két hónappal azután mondta el, hogy megtörtént a dolog, először kiröhögtem, hogy na ne szivasson már. xD
23L
2
16 évesen egy 16 éves srácét, egy nap van a szülinapunk :p elég jól csinálta, nem mondtam volna meg akkor h szüz, bár nekem is 0 tapasztalatom volt -- azóta is beszélünk és bár mindkettônknek komoly kapcsolata van -- az az elsô olyan tök jó volt, igy évente egyszer megismételjük mint szülinapi ajándék
a 2. srác 21 volt, én 17, azóta is együtt vagyunk, nála nem volt kérdés h szüz, bár akkor azt hazudta h nem, de eléggé bénázott, aztán utólag bevallotta :p
Utolsó!
Elég komoly kapcsolatod lehet, ha évente félrekúrsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!