Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Most őszintén én vagyok...

Most őszintén én vagyok ennyire lemaradva?

Figyelt kérdés

De télleg őszintén...:D

Ezen az oldalon is 13-14évesek a szüzesség elvesztéséről tesznek fel kérdéseket..Stbstb...

Énis 14 vagyok..Az ÁTLAGOS 14..:D

Az első csókom volt nemrég,és nincs sok,sőt szinte semmii egom,de nem vagyok csúnya..Miért olyan nagy divat a mi korunkban elveszteni a szüzességet?

Hiába van 2 csöcsönk(már boccs..:D) de annyira éretlenek vagyunk ehhez sztem..vagy csak én érzem így?csak én vagyok lemaradva?és télleg már "ciki" 14évesen szűznek lenni?-.-"

vagy ciki lesz 16-17 éves korban?Mert én annál előbb nemakarom semmiképp..

17évesen ciki lesz azt mondanom,hogy szűz vagyok..?

és nem evvel foglalkozok,csak gondoltam megkérdezem,mert mindenmásnap felteszik a kérdést,hogy korai e 14évesen d*gni...

2008. dec. 7. 00:46
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
75%
... én is 14 vagyok. énis ugyan ezt veszem észre... nem tudom mért ciki 14évesen, sőt akár 20évesen szűznek lenni.. ilyenkor szerintem még korai.. bár ez nem időponthoz köthető dolog de szerintem akkor is korai..
2008. dec. 13. 21:39
 22/23 anonim ***** válasza:
88%
Azért a 18 éves lány elég szűken vélekedik. Nem csak ez a két véglet van...:) Én pár héttel a 16. születésnapom előtt vesztettem el a szüzességemet a szerelmemmel, nem voltak idióta kérdéseim, tisztában voltam mindennel, úgy éreztem, hogy most kell megtörténnie. Nem kurvultam el, nem dobom ki a melleimet a közönségnek, nem dicsekszem vele, nem hiszem magam most emiatt nagynak, egyszerűen szeretem Őt. De egyébként sajnos igazad van. Rosszul vagyok a korosztályomtól (bár a fiatalabbaktól méginkább). Tényleg szánalmas, hogy például a környékünkön HATODIKOS kislányok miket művelnek.
2008. dec. 20. 17:25
 23/23 anonim válasza:
Szerintem is mint elöttem sok válaszolo szerint amikor te felkészültnek érzed akkor kell elkezdeni! És szerintem nem ciki ha valaki szüz akárhány éves legyen! (ÉS-sel nem kezdünk mondatot XD)Bár én is 14 vagyok és én is ott tartok hogy nemsokára elvesztem de nekem komoly párkapcsolatom van szivböljövö szerelmem és nin kikötve hogy mikor veszitsem el szóval böven lehet hogy csak 16 (ahogy eddig terveztem) évesen fogom elveszteni:)
2009. aug. 29. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!