Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Most őszintén én vagyok...

Most őszintén én vagyok ennyire lemaradva?

Figyelt kérdés

De télleg őszintén...:D

Ezen az oldalon is 13-14évesek a szüzesség elvesztéséről tesznek fel kérdéseket..Stbstb...

Énis 14 vagyok..Az ÁTLAGOS 14..:D

Az első csókom volt nemrég,és nincs sok,sőt szinte semmii egom,de nem vagyok csúnya..Miért olyan nagy divat a mi korunkban elveszteni a szüzességet?

Hiába van 2 csöcsönk(már boccs..:D) de annyira éretlenek vagyunk ehhez sztem..vagy csak én érzem így?csak én vagyok lemaradva?és télleg már "ciki" 14évesen szűznek lenni?-.-"

vagy ciki lesz 16-17 éves korban?Mert én annál előbb nemakarom semmiképp..

17évesen ciki lesz azt mondanom,hogy szűz vagyok..?

és nem evvel foglalkozok,csak gondoltam megkérdezem,mert mindenmásnap felteszik a kérdést,hogy korai e 14évesen d*gni...

2008. dec. 7. 00:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
28%

Nem vagy lemaradva.Nem kell semmit elsietni,ráérsz még szexelni bőven.Nem kell 25 évesen szűznek lenni csak addig amíg télleg megérsz rá és van egy olyan kapcsolatod ami megérett rá.Én 16 évesen pár hónapja feküdtem le a barátommal de mi már két éve együtt vagyunk és elég sok mindent megéltünk együtt.(betegség stb.)

16/L

2008. dec. 7. 13:45
 12/23 anonim ***** válasza:
51%

12:09 nek csak annyit, hogy inkább normális vagyok mint álszent. kiugrik a melletek és azt hiszitek most hű de nagyok lettetek. az hogy tetszik egy srác 16 évesen oké, semmi gond vele, de miért kell egyből az ágynak menni?

képzeld el megtehettem volna, lett volna alkalmam rá ha megakartam volna tenni, 16 éves voltam mikor megismertem a páromat, mégsem futottunk neki az ágynak 2 hónap után.

De ha Ti akartok ajtóstól lehet rontani a házba, de akkor majd megnézheted magad.

kérdezőtől elnézést kérek az OFF miatt

2008. dec. 7. 13:57
 13/23 anonim válasza:
77%
Én maholnap 17 vagyok, (minden ego nélkül) kifejezetten szép 5 hónapja boldog párkapcsolatban és szűz. Engem majdhogynem már büszkeséggel tölt el, hogy nem feküdtem le az eddigi barátaimmal, mert tudom, hogy nem voltam még felkészülve rá. A kornak tulajdonképpen semmi köze a szüzességhez, csak annak, mennyire van felkészülve az ember rá lelkileg. Az persze nehezen elképzelhető, hogy egy 13-14 éves gyerek felkészült, de ha mégis akad kivétel, akkor had csinálja, az ő baja, az ő szégyene, ha pedig nem bánja meg később, akkor az ő öröme. A kérdező felfogása erről a kérdésről szerintem kifejezetten dicséretes; várd ki a pillanatot. :)
2008. dec. 7. 17:46
 14/23 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti válaszolónak...Teljesen igaza van...Mindenkinek köszi a választ,és akkor örülök hogy nem vagyok lemaradva.És énsem érzem magamat csunyának..És mások sem:))
2008. dec. 7. 18:30
 15/23 anonim ***** válasza:
75%

Komolyan, mindig ilyen légy, ilyen tisztán próbálj gondolkodni, mint most, rendben? meglátod ha önmagad leszel nem lesz gond:)

üdv az utolsó előtti:)

2008. dec. 7. 21:01
 16/23 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2008. dec. 7. 22:16
 17/23 anonim ***** válasza:
68%
En is nagyon orulok, hogy olvasok még ilyen kérdést, és bízok benne, hogy tobben gondolkoznak így,mint te:) Nem vagy lemaradva semmirol, és majd akkor tedd meg, amikor kész vagy rá. Ha egy fiu cikinek találja, hogy szuz a párja, ahelyett, hogy értékelné, nem biztos, hogy igazán szeret. En 21 voltam, egyáltalán nem bánom, hogy nem korábban, nekem még jelent valamit. Engem még ugy neveltek a szuleim. Es 14 évesen eszembe sem jutott. Nem státusszimbolum a szuzesség, de fontos, hogy mikor és mennyire felkészulten kezdunk nemi életet élni. Es nagyon erosen kétlem, hogy 13-14 évesen, amikor sokan még a biologiakonyvet sem olvassták végig, a legmegfelelobb. A páromnak is én voltam az elso, de egyáltalán nem zavart és nem is volt hátrány: az elso csokot stb. nem egyutt éltuk át, de ez már csak a miénk, egyik párját sem tette így boldoggá.
2008. dec. 8. 01:16
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
akkor en meg ezt mondom, hogy szerintem SOKKAL cikibb 14 evesen anyuka ele allitani, hogy engedelyezhesse az esemeny utani tabi megvetelet. Vagy netantan abortuszra menni vagy pocakosan suliba jarni. Ha a huszasokkal-harmincasokkal (vagy akarkivel, akinek jobban benott a feje lagya es ad a vedekezesre) is megesik egy-egy baleset, akkor nemakarom tudni, hogy alt.suliban mi megy...
2008. dec. 9. 00:36
 19/23 anonim ***** válasza:
52%
16 éves vagyok és büszke arra, h nem feküdtem le senkivel...
2008. dec. 10. 20:58
 20/23 anonim ***** válasza:

A második hozzászóló nagyon jó volt ::P

Vele értek egyet.

2008. dec. 12. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!