Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Most őszintén én vagyok...

Most őszintén én vagyok ennyire lemaradva?

Figyelt kérdés

De télleg őszintén...:D

Ezen az oldalon is 13-14évesek a szüzesség elvesztéséről tesznek fel kérdéseket..Stbstb...

Énis 14 vagyok..Az ÁTLAGOS 14..:D

Az első csókom volt nemrég,és nincs sok,sőt szinte semmii egom,de nem vagyok csúnya..Miért olyan nagy divat a mi korunkban elveszteni a szüzességet?

Hiába van 2 csöcsönk(már boccs..:D) de annyira éretlenek vagyunk ehhez sztem..vagy csak én érzem így?csak én vagyok lemaradva?és télleg már "ciki" 14évesen szűznek lenni?-.-"

vagy ciki lesz 16-17 éves korban?Mert én annál előbb nemakarom semmiképp..

17évesen ciki lesz azt mondanom,hogy szűz vagyok..?

és nem evvel foglalkozok,csak gondoltam megkérdezem,mert mindenmásnap felteszik a kérdést,hogy korai e 14évesen d*gni...

2008. dec. 7. 00:46
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
szal csöcsünk akartlenni:D
2008. dec. 7. 00:47
 2/23 anonim ***** válasza:
82%
Igen, sokan már 14 évesen ezen filóznak, sőt tesznek is érte. Szerintem akkor van itt az ideje amikor Te úgy érzed. És ha úgy érzed, hogy még nem jött el sem az idő sem az igazi akkor nagyon helyesen gondolkodsz. Se nem ciki és nem is vagy lemaradva. Ilyen vagy Te, ettől vagy Te Te, mert így érzed.
2008. dec. 7. 01:17
 3/23 anonim válasza:
37%

szerintem dehogy ciki:D

komoly kapcsolatom van lassan egy éve,és már nem vagyok szűz.szerettem azt,akivel lefeküdtem.most 15 éves vagyok.

a helyzet az,hogy szerintem az a ciki,hogy egyesek nem azért fekszenek le egymással,mert a kapcsolatuk magasabb szintre jutott,hanem mert "gyorsan veszítsük el a szüzességünket" címszó alatt.szerintem ez a szánalmas. én nem gondoltam,hogy ilyen fiatalon elveszítem,de így alakult,szerelmes lettem nagyon,és még vagyok is!így volt értelme annak adni magam,akit imádok. ezt a döntésemet soha nemfogom megbánni!:)szerintem ne azért dugj h hűű veszítsük el,hanem hagyd,hogy az érzés ragadjon el.érezni fogod,mikor ittlesz az ideje;)

2008. dec. 7. 01:27
 4/23 anonim ***** válasza:
64%
Ne csináljatok a szüzességből vagy annak hiányából státuszszimbólumot.
2008. dec. 7. 08:16
 5/23 anonim ***** válasza:
73%
Hát, te nem vagy lemaradva, te így első látásra egy értelmesebb tini vagy. Az, hogy itt kik mit kérdeznek, abszolúte nem reprezentatív az országra nézvést. A szüzesség semmit nem jelent, de azért az már beszédes, ha valaki 14 évesen nem az. Nekem kicsit korai, de nem azért mert úristen a szüzesség, hanem mert egy 14 éves ne szexeljen. Nem vagyunk cigányok.
2008. dec. 7. 09:56
 6/23 anonim ***** válasza:
81%

15 éves lány ad szexuális tanácsot egy 14 évesnek, saját tapasztalatából, bizonygatva, hogy mennyire heles volt 15 évesen. Na de könyörgöm!!!szálljatok le a Földre!

Amúgy kedves kérdező örvendek, hogy ilyenek is vannak még mint Te, mert rendesen kétségbeesek ha majd az egykori gyerekeimra gondolok. Ők talán az óvodában kell elveszitsék? vagy szégyen lesz 4. osztályban? miért van az, hogy 14-15 éves koromban nem is gondoltam ilyensmire? mert úgy neveltek. mert jól neveltek. és büszke vagyok arra aki lettem, nem kurvultam el, nem vesztettem el a szüzességemet gyerekként, mégis élek, virulok. Másfél éves kapcsolatom van. kedves kérdező, kérlek maradj meg az elveidnél, és ne hagyd, hogy olyan történjen veled, amit nem akarsz igazán! Üdv 18 éves lány

2008. dec. 7. 10:23
 7/23 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem a szüzesség elvesztésére ideális kor az a 16-17-18 év. Szerintem!!! Az hogy vki elöbb veszti el tényleg szerelemből akkor tisztelet a kivételnek. Mai lányok már tényleg divatból csinálják. 16 éves vagyok, nem öltözködök qrvásan hanem sportosan, rondának se érzem magam, de mégis hogyha elmegyek az utcán egy csapat 13-14 éves kiscsaj között akiknek az egyik kezükbe a cigi a másik kezükbe a pia, rámnéznek és elkezdenek röhögni. Ilyenkor odatudnék menni és az összeset s_ggbe tudnám rúgni. :D A miniszoknyáról meg ne is beszéljünk. 12 éves kiscsajon ott lobog a miniszoknya és félig kint van a s_gge :D LOL. Na visszatérve a kérdező kérdésére. Egyáltalán nem ciki, hogy így gondolkodsz. Maradj is ilyen. Igazad van, bőven ráérsz te még. Inkább tanulj, alapozd a jövődet. Vagy ha mégis megtörténik a dolog és szerelmes leszel akkor is ne az kerüljön előtérbe. !!!
2008. dec. 7. 11:10
 8/23 anonim válasza:
100%
16/L én még szűz vagyok és nem érzem egyáltalán cikinek. az, hogy mennyire ciki, az nem másoktól függ, hanem mindenkinek saját magától. ha te úgy érzed, hogy ciki, akkor az, ha nem, akkor meg ne is foglalkozz vele. meg ha most valaki azt mondja, hogy ciki, akkor mész és lefekszel valakivel? :$ (ezt nem sértegetésnek számon tényleg, csak szerintem fura a kérdés)
2008. dec. 7. 11:55
 9/23 anonim ***** válasza:
65%

jajj :) túl nagy feneket kerítenek ennek ^^ én szerencsés vagyok, valószínűszeg azért nem idegeskedem ilyenen, h juj mi lett volna ha... meg juj milyen kis k×××a vagy ha 15 évesen elveszted mert csakúgy, meg stbstb... én 16 múltam, mikor elvesztettem, a barátom meg 15 ...iszonyatosan jó volt, élveztük, meg volt alapozva az egész, és azóta is imádjuk egymást:D aki nem ilyen, az így járt, nem kéne mindenkire ráaggatni ezt, ha nem vár 25 éves koráig ezzel :)

ugyanígy van még sok dologgal kapcsolatban ez.... valaki már korán elkezd pl cigizni... és? attól mindenki elfog kezdeni akkor??? fenéket:D nyugodjatok már meg ^^ és kedves 18 éves válaszadó.... ha neked is lett volna hasonló helyzeted, tuti h nem feküdtél volna le a barátoddal? jajjj.... kicsit álszent dolog ez, szerintem ;)

2008. dec. 7. 12:09
 10/23 anonim ***** válasza:
79%

és még annyit, h: szerintem teljesen normális a felfogásod, mindenki más :) vigyázz magadra, tudj meg sokat a témáról, mielőtt elkezdenéd, először elméletben ajánlanám, én is nagyon sokat olvastam ilyesmiről, de csak amikor elkezdett érdekelni... az én szememben pl nem ciki szűznek lenni semmikor sem:D max egy képet adhat a fejedben egy 30évesről pl, h juj ez még szűz... vajon mért lehet??

ennyi...Te tökéletesen elleszel így :) ne aggódj, szia :)

2008. dec. 7. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!