Szülők helyében mit tennétek? (többi lent)
Szóval mit tennétek, ha a 15 éves lányotok egy 33 éves pasival járna, rendszresen felmenne a lakására és kb. 2-3 hónap járás után el is venné a lány szüzességét? A lány érettebb a koránál, mind fizikai, mind érzelmi szempontból, de kevésbé inteligens, mint a többiek. A pasit a nagybátyja révén ismerte meg, de amióta együtt vannnak, a család utálja a pasit.(Ha válaszo,ltatok írom a többit.)
Nem mondom me, hogy én melyik szereplő vagyok.
ez csak egy kis rész, hogy miért nem vagyunk már jóban...az amasikrésze, hiogy legjobb barátnője lett az "ősellenségem", és nem értette, hogy ezzel mi a bajom...(aki mellesleg 13 ésvesen vesztette el a szüzességét és utána dobta is a pasija...), ja és van még pár dolog, amit tetta pasi, csak azt én már nem tudom, és ezért is utálják (a huga még mindig egyik legjobb bnőm, de ő tiszteletben tartja, h ez rájuk tartozik és igaza is van.)
szal igen, ez más helyzet
én ahhoz szeretnék hozzászólni, aki írta, hogy van egy barátnőja 14 éves, 29 éves a pasija, és nem szexelnek.
Nem ismerem a szereplőket, de nehez tudom elképzelni, hogy a srác nem dug félre...
Most lehet azt mondani, hogy mindenki magából indul ki, de én sosem kezdenék egy nálam tizenévvel fiatalabbal. (mondjuk 10 év múlva lehet, hogy kezdenék egy 20-on évessel... :) )
25/f
ha a pasasnak jól sikerül egy randija, a lánya lehetne. hát ennyi. a kiscsaj elmebeteg, a fickót meg ütni kéne, hogy KISLÁNNYAL fekszik össze. semelyik fél részéről sem normális.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!